Horvátország - Törökország - Fogadási ajánló, előzetes

Az Írország-Észtország csatához hasonlóan ez a párharc is eldőlt gyakorlatilag az első mérkőzésen, ám ennek ellenére is találhatunk bőven érdekes fogadási lehetőségeket.

 

Hihetetlen feltámadás kellene Guus Hiddink csapata részéről, hogy kijusson az EB-re - a három gólos hátrány nagyon sok, árulkodó a törökök továbbjutására adott 85.0-s szorzó is.

 

A holland mester félig-meddig talán már bele is törődött a kiesésbe: a mérkőzés előtt elárulta, számos fiatalnak kíván lehetőséget adni. Várhatóan a kezdőcsapatban kap tehát helyet Ismail Koybasi, Gökhan Töre és Ozan Ipek is.

Persze nem mintha amúgy olyan meggyőző lenne Törökország idegenben: a gárda csupán kétszer nyert a legutóbbi 12 idegenbeli meccsén, a legutóbbi ötön pedig nem sikerült győzelmet aratnia.

A török győzelem ma 6.4-et fizet.

A Slaven Bilic irányította horvátok 13 találkozó óta nem kaptak ki hazai pályán, a legutóbbi öt alkalommal pedig nyerni tudtak. Ennek megfelelően 1.72-vel a találkozó favoritjai.

A korábban említett öt meccses nyeretlenség során Törökország csak egyszer tudott betalálni, és mivel Horvátország a legutóbbi két fellépése során nem kapott gólt, elég nehéz elképzelni, hogy Hiddink legénysége éppen ma szakítja meg a rossz sorozatot.

Arra, hogy Horvátország nem kap gólt, 2.3 a szorzó, ez pedig kifejezetten jó - a főleg úgy, hogy a vendégektől hiányozni fog Hakan Balta, Arda Turan, Emre és Sabri Sarioglu is.

 

Szorzók: Betfair