A Betfair túl a négymilliós határon

A Betfair a napokban jelentette be, már négymillión szavaztak bizalmat irántuk

 

A világ legnagyobb fogadási közösségeként ismert Betfair a napokban jelentette be, hogy immár négymillió regisztrált ügyféllel rendelkezik. A folyamatos fejlesztéseknek, az európai terjeszkedésnek és a fogadási piacon megvalósított újításoknak köszönhetően a Betfair által kínált fogadási lehetőségek népszerűsége minden képzeletet felülmúló ütemben növekszik.

 

A cég, mely 2000-ben forradalmasította a sportfogadási piacot, folyamatosan igyekszik ügyfelei igényei szerint alakítani portfólióját, és az Egyesült Királyságon kívüli terjeszkedésnek hála, már több, mint négymillió ügyféllel rendelkezik.

Sok fogadót győztek meg a Betfair innovatív megoldásai, köztük a világon elsőként elérhetővé tett iPhone-os, iPad-es és Androidos mobil fogadási alkalmazások. A Betfair mobil-alkalmazásának népszerűsége 2011 első negyedévében 70%-kal nőtt, az előző évhez képest pedig kétszer annyi fogadást tettek az ügyfelek mobilon, mint egy évvel korábban.

A cég azt is nyilvánosságra hozta, hogy a júniussal bezáródó egy éves periódusban rekord született a felhasználók aktivitását illetően: az érvényes fogadások száma 20%-kal nőtt, és meghaladta a 916 milliót! A Betfair fogadási tőzsdéje naponta hétmillió tranzakciót kezel – többet, mint Európa összes tőzsdéje együttvéve.

A négymilliós álomhatár átlépése alkalmából Ian Chuter, a Betfair operációs igazgatója nyilatkozott:

„Ennek a mérföldkőnek az elérése jelzésértékű, és arra ösztönöz minket, hogy tovább dolgozzunk azon, ami már eddig is forradalmasította a sportfogadási piacot – az elkövetkezendő hónapokban számos további újításra lehet számítani a Betfairnél. Hisszük, hogy ezeknek köszönhetően tovább fog nőni közösségünk, és még többen megtapasztalják, mennyivel nyújt többet a Betfair a többi online fogadóirodánál.”