Bari - Inter előzetes

Rudolf betalál az Internek is, vagy az Inter simán begyűjti a kieső jelölt otthonából a három pontot?

 

Kezdés: 2011.02.03., Csütörtök - 20:45

Helyszín: Stadio Comunale San Nicola - Bari

 

A Bari nehéz helyzetben van, 22 mérkőzés alatt csak 14 pontot gyűjtött és a tabella utolsó helyén áll. A télen csatárfronton erősítettek, megszerezték Okaka Chukát és Rudolf Gergelyt. Eddig mind a ketten megmutatták, megérte őket kölcsön venni, de a pontgyűjtés még hátra van.

Gampiero Ventura nem aggódik, "zsinorban nyerünk két mérkőzést és rögtön megváltozik a helyzet." Igaz, ebben az esetben is kieső helyen fog állni a Bari, de legalább nem lesz akkora a szakadék a még bentmaradást jelentő helyektől.

Az Inter nagyon jól kezdte az évet Leonardóval, hat bajnokiból ötöt nyertek. Az utóbbi két mérkőzés nem ment olyan simán, mint szerették volna látni Milánóban, de az Udinese elleni vereség után, látványos feltámadást produkálva tartották otthon a három pontot a Palermóval szemben. A szicíliai klub már két góllal is vezetett... ekkor beállt a frissen igazolt Pazzini és szerzett két gólt, meg kiharcolt egy büntetőt.

Nem várható, hogy Pazzini ezzel rögtön kiharcolta a kezdő helyét a csapatban, de jó bemutatkozás volt az biztos! Ha meg Leonardo mégis úgy dönt, kezdhet az olasz csatár, valószínüleg nem fog megijedni a lehetőségtől.

A Bari sérültjei: Masiello, Belmonte, Barreto

Az Inter sérültjei: Stankovic, Cordóba, Mariga, Lúcio, Castellazzi és Walter Samuel.

 

Lehetséges kezdősorok

Bari: Gillet - A. Masiello, Rossi, Glik, Parisi - Gazzi, Donati, Almiron - Bentivoglio - Okaka, Rudolf

Inter: Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Materazzi, Chivu - Zanetti, Kharja, Thiago Motta - Pandev - Eto’o, Pazzini

 

TV: A Digisport élőben közvetíti a mérkőzést

Ajánló: Ha érdekelnek az esélyek, klikkelj a Sportingbet reklámra.