Olasz Kupa: Milan - Bari előzetes

Már csak  egy kiadó hely van a negyeddöntőkben, ezért a helyért fog küzdeni este a Milan és a Bari.

 

A mérkőzés egyértelmű esélyese a Milan. Annak ellenére is, hogy Allegri legénysége idén eddig pontvesztésben jeleskedett, várhatóan a Bari - Rudolf és Okaka-Chuka nélkül - nem lehet ellenfele.

A Milan az új évben először megverte a Cagliari-t 1:0-ra, majd 4:4-es döntetlent játszott az Udinese-vel, most hétvégén meg a Lecce tartott otthon egy pontot.

A Barinál edzőkérdés is volt a napokban. Giampiero Ventura felajánlotta a lemondását, ha ez a bentmaradást jelentené a Bari-nak, de a klub elnöke biztosította, ő marad továbbra is az edző.

A Bari amúgy nem kezdte rosszul a 2011-es évet, nyertek a Lecce otthonában egy nullra, de aztán kikaptak hazai pályán a Bolognától, majd a Juventus is elverte őket.

Azért azt el lehet mondani, egyik mérkőzés sem volt teljesen sima. A Juventus ellen már játszott a friss szerzemény, a magyar válogatott Rudolf is, sőt gólt is lőtt, de a hírek szerint betegség miatt ki kell hagynia a Milan elleni kupamérkőzést. Emiatt mondjuk azt, a Barinak nehéz dolga lesz, a Milan kerete jóval erősebb, sőt Allegrinek és a játékosoknak is fontos a győzelem, mert két sikertelen mérkőzés után kell egy hangulatjavító 90 perc.

A mérkőzés csütörtök este, 21:00-kor kezdődik, a találkozót a Digisport 20:55-től kezdődő műsorában élőben adja.

Ajánló: Ha kíváncsi vagy az esélyekre, klikkelj az oldalon található sportingbet reklámok egyikére!