Kolumbia - Görögország 3-0

Kolumbia kegyetlenül kihasználta a helyzeteit és simán nyertek a görögök ellen

 

FIFA VILÁGBAJNOKSÁG BRAZÍLIA 2014
C-CSOPORT, 1. KÖR
2014.06.14., SZOMBAT 18:00
STADION: ESTADIO GOVERNADOR MAGALHAES PINTO
JÁTÉKVEZETŐ: GEIGER (USA)
TV: M1
KOLUMBIA 3-0 GÖRÖGORSZÁG
Armero 5'
(gólpassz: Cuadrado)
Gutierrez 58'
(gólpassz: Aguilar)
James Rodriguez 90+2'
(gólpassz: Cuadrado)
GÓLSZERZŐK  

 

Kolumbia gyorsan vezetést szerzett Armero megpattanó lövésével az ötödik percben, de a bekapott gól után magára talált Görögország is, annak ellenére is, hogy igazi helyzetet nem tudtak kiharcolni.

A második félidőben Gutierrez egy szöglet utáni szituációból lőtt a hálóba közelről, a görög védők megint nem álltak a helyzet magaslatán.

Akár a harmdik gólnál sem, csak nézték, ahogy Cuadrado sarokkal teszi tovább a labdát a tizenhatoson belül és James Rodriguez meg a jobb alsóba lő.

A görögöknek is volt helyzetük, volt fejes után felső kapufájuk "öt centiről", volt jobb kapufa mellett elsuhanó lövés, de ennek ellenére megérdemelt volt a kolumbiai siker, még ilyen különbséggel is.

 

 

KEZDŐSOROK

KOLUMBIA: Ospina - Yepes, Zapata, Armero (Arias 74), Aguilar (Mejia 69), Zuniga, C.Sánchez, Cuadrado, J.Rodriguez, Gutierrez (Martinez 76), Ibarbo

Szövetségi kapitány: Pekerman (argentin)

 

GÖRÖGORSZÁG: Karnezis - Holebas, Torosidis, Papastathopoulos, Manolas, Katsouranis, Kone (Karagounis 78), Maniatis, Samaras, Gekas (Mitroglou 64), Salpingidis (Fetfatzidis 57)

Szövetségi kapitány: Fernando Santos (portugál)
 

Sat, 06/14/2014 - 20:04