Grúz Tamás a Ferencvároshoz igazol

A Ferencváros újabb kaposvári játékossal erősíthet. Prukner Lászlóék hamarosan megállapodnak a 25 éves védővel.

 

Grúz az ftc.hu-nak nyilatkozva mesélt a terveiről

- Több csapat is hívott. Mi döntött a Fradi mellett?

- Sok magyar játékos álma, hogy a Ferencváros futballistája legyen, így voltam ezzel én is. Itthonról és külföldről is volt több ajánlatom, olyanok is, amelyekkel anyagilag jobban jártam volna, de számomra egy percig sem volt kérdés, hogy melyik klubot választom. Még csak pár napja vagyok itt, de azt látom, hogy teljesen más a közeg, mint Kaposváron. Remélem, hamarosan találkozhatom Albert Flóriánnal és a többi nagy Fradi-legendával. Óriási megtiszteltetés lesz számomra, ha ilyen elődök után én is magamra ölthetem a Ferencváros mezét.

- Maróti Bélával együtt játszottál Kaposváron. Ő mit mondott neked a csapatról?

- Nem kellett győzködnie, az biztos, de ő is csak jókat tudott mondani. Szerinte, ha kiteszem a szívemet, lelkemet, akkor hamar megszeretnek a szurkolók. Ezzel nem lesz gond, hiszen azon vagyok, hogy minél előbb befogadjanak a társak és a drukkerek is.

- Milyen terveid vannak a Ferencvárosnál?

- Remélem, napokon belül hivatalosan is a Ferencváros játékosa leszek. Szeretném magam beverekedni a kezdőcsapatba, több poszton is szívesen játszom, középső védőként vagy védekező középpályásként is lehet rám számítani. Nagyon elszánt és motivált vagyok, nagy kihívás ez nekem, bízom benne, hogy bajnokesélyes csapatunk lesz.

100%Fradi