Modric egyre közelebb a Real Madridhoz

Luka Modric közel a spanyol bajnokhoz, 35 millió fontért igazolhat a Real Madridhoz.

 

Luka Modric az Európa Bajnokság előtt arról beszélt, hogy majd az Európa Bajnokság után dönt a jövőjéről. A legújabb hírek szerint a Real Madrid lehet a befutó a horvát középpályásnál.

 

Egykori horvát labdarúgók, ismerősök nyilatkoznak Modricról. Mate Bilic a Daily Mailnek beszélt arról, hogy Modric nagyon szeretné magát kipróbálni a spanyol bajnokságban. "Imádja a Premier League-t, de játszani akar a spanyol bajnokságban is. Közel áll a távozáshoz."

Davor Suker, egykori Real Madrid játékos, biztosított mindenkit, hogy Modric megállná a helyét a Real Madridban is. Modricnak távoznia kell a Tottenhamtől, mert címeket kell nyernie. Ha ezt nem tudja elérni a Real Madridnál, akkor Suker szerint igazoljon a Man Cityhez, vagy a Chelseahez.

Luka Modric a nyáron szinte biztosan váltani fog, a Tottenham viszont nem fogja olcsón engedni a középpályást, akiért legkevesebb 35 millió fontot kérnek, ennyit meg csak a top klubok tudnak kifizetni. Korábban az előbb említett klubok mellett még a Man United és a PSG neve is felmerült, mint lehetséges új célpont.