Sivic búcsúmeccsre készül

ˆhirdetés

NB1 - A Paks - Kecskemét találkozóval kezdődik a 2012/13-as idény zárófordulója, Tomislav Sivic az idény végén távozni fog Paksról

 

A Paks - Kecskemét bajnokinak elsőre azt gondolnánk, nincs olyan nagy tétje, de azért több szemszögből is érdekes lesz a mérkőzés.

 

A Paks már nem előzheti meg a Kecskemétet, de azért mind a két csapat játékosai győzelemmel szeretnék zárni az évet.

Pakson ráadásul a prémium akkor jár a játékosoknak, ha az első tízben végeznek. Erre még van esélye a jelenleg 12. helyen álló alakulatnak, de nem csak rajtuk múlik a dolog.

A pletykák szerint Tomislav Sivic az idény végén távozik a Pakstól és majd a Diósgyőr edzője lesz, így búcsúmérkőzésről lesz szó. A pletykák szerint Horváth Ferenc neve is felmerült a Paksnál, mint a lehetséges új edző. De a pletykák szerint Horváth Ferenc maradni fog Kecskeméten a következő idényben is.

A Paks legnagyobb problémáját a rengeteg sérült okozza, nincs Tököli, Vayer, Báló, Németh, Kulcsár és Lázok sem.

Az egységesebb csapat képét a Kecskemét nyújtja, míg a Paks egyszerre képes szinte bárkit megverni a bajnokságban, de az idény végére szétesett a csapat, a sok hiányzónak is köszönhetően.

A Paks az utóbbi négy mérkőzésén vereséget szenvedett, előtte a Győrt verték 4:3-ra.

A Kecskemét az utolsó hazai mérkőzésen a Videoton ellen kapott ki 5:1-re, nyomasztó vereség ez az esőmérkőzésen, de előtte hat mérkőzésen keresztül nem talált legyőzőre Horváth Ferenc csapata.

 

A mérkőzés pénteken 17:00-kor kezdődik

 

ˆhirdetés