Tíz emberrel pontokat vesztett a Loki! Paks - Debrecen 2:2

ˆhirdetés

A Debrecen hetven percen át emberhátrányban játszott, majdnem így is sikerült a győzelem, de a Paks egy Heffler bomba büntetővel egyenlített!

 

Gyors gólváltással kezdődött a mérkőzés, a negyedik percben Kabát Péter bombázott a rövid felsőbe! (Kabát gólja videón) Majd a következő támadásból Montvai lőtt a hálóba! (Montvai Tibor gólja videón)

A Paks óriási lehetőséghez jutott a 20. percben, Yannick hátrakalimpált a kezével, arcot talált, pirosat kapott... az emberhátrány ellenére a Loki játszott veszélyesebben, Simac indult meg a 40. percben a félpályáról, majd 25 méterről bombázott a kapu bal oldalába. (Simac gólja videón)

A második félidőben a Paks mindent megpróbált, már-már úgy látszott erőtlenek a hazai támadások, de nagy kavarodás végén Ramos buktatta Montvait az ötösön. A büntetőt Heffler tiszta erőből a jobb felsőbe vágta!

A Paksot a sérülések üldözték a mérkőzésen, a félidőben Kovács kapust kellett lecserélni, míg a csereként beálló Dudás húsz perc után maradt a földön...

Az egyenlítő paksi gól előtt egy kezezést nem vett észre a játékvezető, ami után tovább ment a támadás és jött a büntető!

Ennek ellenére a döntetlen jogos végeredmény, a Debrecen még tíz emberrel is veszélyesen játszott, hiszen még gólt is szerzett Simac révén, míg a Paks csak az egyenlítésig jutott. Az egy ponttal egyik csapat sem lehet elégedett!

 

PAKS - DEBRECEN 2:2

Montvai 5, Heffler 84 (11-es) ill. Kabát 4, Simac 40

 

PAKS - KIS KÁROLY

Kovács A. (Csernyánszki 46') - Fiola, Sifter, Szabó J., Csehi T. - Bartha, Lisztes (Dudás 57', Haraszti 78'), Sipeki, Heffler - Kiss T., Montvai

DEBRECEN - HERCZEG ANDRÁS

Malinauskas - Nagy Z., Komlósi, Simac, Laczkó - Yannick, Bódi, Ramos, Szakály P (Spitzmüller 46') - Kabát (Coulibaly 65'), Szilágyi (Farkas 74')

ˆhirdetés