Megtört a ferencvárosi átok! Kecskemét - Ferencváros 1:2

ˆhirdetés

Igazi rangadót játszott egymással a két csapat, a feszült mérkőzésből a Ferencváros jött ki győztesen!

 

A mérkőzés videója

 

A Ferencváros már a 4. percben vezetést szerzett Rósa révén, aki egy a kapura szánt lövésbe ért bele, levette a labdát, majd fordulatból tíz méterről lőtt a jobb alsó sarokba.

A Kecskemét nem omlott össze, sőt szinte számolatlanul dolgozták ki a hazaiak a helyzeteket, de pontatlanok voltak a támadók. Végül csak sikerült gólt szereznie Tökölinek, a ferencvárosi védelemnek köszönhetően.

Holczer előrevágott labdáját akarta kifejelni Csizmadia, de nem kommunikáltak Ranilovic kapussal, így a labda Tököli elé került, aki a 44. percben egyenlített!

A második félidőben is tovább folyt a kemény és feszült mérkőzés, Ranilovic több nagy helyzetben is a helyén volt, míg a csereként beálló Abdi bombagólja három pontot ért a vendégeknek. Abdi a 87. percben lőtt húsz méterről a kapu jobb oldalába!

A Fradi megtörte az átkot, nyerni tudott Kecskeméten, míg a KTE kihagyott helyzetei egy, de inkább három pontjába került a hazai csapatnak!

 

KECSKEMÉT - FERENCVÁROS 1:2

Tököli 44 ill., Rósa 4, Abdi 87

 

KECSKEMÉT - URBÁNYI ISTVÁN

Holczer - Némedi, Balogh B., Lambulic, Farkas - Litsingi, Ebala, Cukic (Dosso 75'), Savic (Csordás 80') - Foxi (Wilson 80'), Tököli

FERENCVÁROS - PRUKNER LÁSZLÓ

Ranilovic - Csizmadia, Tutoric, Balog Z., Junior - Andrezinho (Tóth B., 60'), Maróti, Rósa, Stanic (Pisanjuk 86'), Kulcsár (Abdi 75') - Heinz

ˆhirdetés