Zidane örül, hogy hazatért a Real Madridhoz

Real Madrid, Perez, Zidane
A sajtótájékoztató végén jött a fotózkodás
ˆhirdetés

Florentino Perez hétfő este bejelentette Zinedine Zidane visszatérését, majd az előző idény végén távozó és most idény közben visszatérő sikeredző is beszélt a sajtótájékoztatón

 

A sajtótájékoztatót Florentino Perez, a Real Madrid elnöke kezdte és természetesen méltatta Zidane-t, majd az elnök szavai után Zidane érkezett, a sajtótájékoztató végén összeálltak a vezetők és fotózkodás volt. Az eseményen Zidane mellett a felesége is ott állt.

 

"Kedves Zizou, A Real Madrid iránti szenvedélyed újra összehoz téged a klubunkkal, örök kapcsolat van közted és a Real Madrid közt már 2001 óta. Egy nehéz időszakban lettél a vezető edző. Azért vagy ma újra itt, mert szereted azt, amit ez a klub képvisel millió rajongó által követve. Amikor felajánlottuk neked öt nappal ezelőtt a lehetőséget, hogy hazatérj, újra kinyilvánítottad szereteted és hűséged a Real Madrid felé." - mondta Perez, majd folytatta.

"Elkötelezettséged a klub felé ösztönöz minden Real rajongót, a Real Madrid szent értékeit képviseli. Vezetésed alatt 9 trófeát szereztünk, ami bebetonozta a Real vezető pozícióját a világ futball klubjai között. Büszkék vagyunk, hogy újra itt vagy velünk. Te fejezed ki a klub nagyságát. Köszönjük Zizou"

 

Majd jött Zidane: "Örülök, hogy itthon vagyok újra."

"Ez különleges nap mindenki számára és boldog vagyok, ez a legfontosabb. Ahogy az elnök mondta, örülök, hogy hazatértem. Szeretnék visszatérni a munkához, szeretem azt, amiért ez a klub mindig is kiállt. Most egyetlen dologra koncentrálok, hogy holnap újra nekikezdjek a munkának."

ˆhirdetés