Többen is hiányoztak a Real Madrid edzéséről

ˆhirdetés

A Real Madrid már a Valladolid elleni bajnokira készül, többen is hiányoztak a keretből

 

A Real Madrid nyomasztó hét után van, kiestek a spanyol kupából, a Barcelona verte őket hazai pályán. Majd a bajnokságban vereséget szenvedtek hazai pályán a Barcelonától, majd kedden hazai pályán kaptak nagy verést az Ajaxtól.

 

Az edzés hangulata érdekes lehetett, hiszen folyamatosan téma a spanyol lapokban, Solari marad-e továbbra is az edző, vagy sem. Egyes hírek szerint, már a hétvégi bajnokira sem Solari ül le, bár addig nehéz lesz új edzőt keríteni.

A pletykák szerint Mourinho visszatérése is elképzelhető, de Florentino Perez nem bánná, ha Zidane térne vissza. A két korábbi madridi edző is jelenleg edzői munka nélkül van, így akár év közben is leülhetnek. Bár Zidane a hírek szerint idény közben nem akar csapatot átvállalni, Mourinhóról egyelőre nem jelent meg ilyen hír.

De felsoroltak már több nevet is, akit ideálisnak tartanak a klub edzői posztjára, többek között Jürgen Klopp és Mauricio Pochettino neve is felmerült. Mostanában nem hallani Guti nevét, akit már Solari kinevezése előtt is esélyesként emlegettek. Raúlnak pedig még nincs meg az edzői tapasztalata.

A játékosokról is folyamatosan pletykálnak, ki maradhat, ki távozik, ezért éles szemmel figyelik minden mozdulatukat. A bajnoki vereség során állítólag Bale meg sem várta a mérkőzés lefújását. Isco pedig, mikor kiderült, hogy nem lesz benne az Ajax elleni szűkített keretben, viharzott el. Vagyis látszik, hogy nincs jó hangulat, az edző nem tud fegyelmet tartani.

Mindenesetre csütörtökön Isco ott volt az edzésen, Marcelo ott volt az edzésen. Modric is, aki állítólag karrierje legnehezebb hetén van túl, ezt Twitter üzenetben osztotta meg a követőivel.

Viszont nem volt ott Lucas Vázquez és Vinícius, akik az Ajax elleni visszavágó első félidejében sérültek meg és kellett korán lecserélni őket. Gareth Bale is kapott kisebb rúgást, így ő is kimaradt. Navas és Reguilón is külön edzésen vett részt.

Marcos Llorente pedig még mindig a sérülése után felépülés folyamatában van.

A Real Madridnál a kupakiesések után a bajnokságról még nem mondanak le, ugyanis fontos a számukra, hogy legalább a bajnoki második hely meglegyen. Nyilvánosan pedig nem mondhatják ki, hogy nincs esély a bajnoki címre, hiszen már csak a bajnoki mérkőzésekre kell koncentrálni, másra nem kell tartalékolni.

De hogy kivel teszik ezt, még mindig nem tudni.

 

ˆhirdetés