Real Madrid: Ramos és Perez rendezte a viszonyt

ˆhirdetés

Sergio Ramos Florentino Perez rendezték egymás között a kifakadást

 

 

A Bajnokok Ligája mérkőzés után Florentino Perez leszúrta a játékosokat a teljesítmény és a kiesés miatt. Sergio Ramos pedig megvédte a játékosokat, így is lehetett értelmezni azt, amikor a védő nekiesett az elnöknek mondván, a vezetői döntések is okozták, hogy úgy szerepel a csapat, ahogy...

 

A legújabb értesülések szerint, a klub elnöke és a csapatkapitány csütörtökön már beszélgettek egymással, nem egy hosszú, mélyenszántó beszélgetés volt, de éppen arra elegendő, hogy rendezzék a helyzetet egymás között.

Sergio Ramos amúgy már tartott egy csapatfelrázó beszédet is, amin az edzők nem vettek részt, összefogásra, az egyéni sérelmek háttérbe szorítására kérte a játékosokat.

A bajnokságból 12 mérkőzés van még hátra, a hátrányuk óriási a Barcelona mögött, hiszen 12 pontot kell ledolgozniuk, de a második hely egyértelműen elérhető és mivel már kiestek a spanyol kupából és a Bajnokok Ligájából is, így már csak a bajnokságra koncentrálhatnak. A riválisok még érdekeltek a nemzetközi kupákban, így akár kihasználhatják azok fáradtságát, hullámvölgyeit is.

Persze még így sem lesz egyszerű, hiszen alapemberek dőltek ki hetekre hónapokra a keretből. Az Ajax elleni mérkőzésen súlyosan megsérült Vinícius, akinek nagy valószínűséggel vége az idényének, pedig még a brazil válogatottba is kapott behívót.

Lucas Vázquez és Dani Carvajal is combsérülést szenvedtek, várhatóan csak a válogatott szünet után térhetnek vissza a csapathoz, vagyis a következő két bajnokin biztosan nem játszanak.

 

ˆhirdetés