Real Madrid: Ramos és a klub elnöke egymásnak esett?

ˆhirdetés

Sergio Ramos és Florentino Perez is egymásnak feszült

 

 

Kemény a hangulat a Real Madridnál, a Marca és az AS értesülése szerint is komoly szócsata volt Sergio Ramos és Florentino Perez között.

 

A klub elnöke a 4-1-es Ajax elleni vereség után bement az öltözőbe és szégyenteljesnek nevezte a mutatott játékot.

Sergio Ramos, aki saját hibájának köszönhetően, eltiltás miatt nem léphetett a pályára a hollandok ellen. Többek között az ő hiányát is megérezte a csapat, mert úgy átszaladtak a védelmen, mint ahogy ritkán szoktak a Real Madridon átlépni.

Mindenesetre Ramos megvédte a csapattársakat és célzott arra, hogy nem csak a játékosokkal van itt probléma, hanem vezetői gondok is vannak, hiszen a nyáron nem erősítettek, miközben elengedték Cristiano Ronaldót.

A pletyka szerint Perez kirúgással is fenyegette Ramost, aki azzal vágott ki, hogy fizessék ki és le is lép.

Azt, hogy mi igaz belőle, nem tudni. De a Madrid jelenlegi helyzetéből simán hihető, hogy már mindenki hibáztat mindenkit. A problémákat eddig a Bajnokok Ligája trófeák eltakarták, de azért ne felejtsük el, a bajnokságban már az előző szezonban is érezni lehetett a problémákat. Zidane csak a BL szereplés miatt húzhatta ki az idény végéig és nem csoda, hogy távozott a klubtól.

Azóta már a második edző ül a kispadon, de a hírek szerint Lopeteguit váltó Solari sem fogja kitölteni a szerződését. A spanyol lapok beszámolói alapján már az sem biztos, hogy a hétvégén Solari ül le a kispadra.

Mourinho és Zidane nevét is hallani, de utóbbi nem akar idény közben visszatérni.

Amúgy állítólag Lopetegui ügye sem rendeződött még anyagilag.

ˆhirdetés