Korábbi Barcelona védőt igazolt a Vidi

MOL Vidi, Joan Campins
A MOL Vidi szerződtette Joan Campinst, a védő utoljára a spanyol másodosztályban játszott. fotó: molvidi.hu
ˆhirdetés

A MOL Vidi bejelentette Joan Campins szerződtetését, a klub a sok sérülés miatt kényszerült az átigazolási időszak után szerződtetni játékost.

 

A MOL Vidi szerződtette Joan Campinst. A 24 éves játékos 2013 és 2016 között tartozott a Barcelona kötelékébe. A második csapatban 15 alkalommal lépett pályára, kerettag volt a 2013/14-es idényben ifjúsági BL-t nyert gárdában.

 

Campins utoljára a spanyol másodosztályban szereplő CF Reus játékosa volt, az utóbbi két évben 24 mérkőzésen lépett pályára.

"Nagyon örülök, hogy a MOL Vidi FC-ben folytathatom a pályafutásomat. Posztomat tekintve jobbhátvéd vagyok, de szeretek részt venni a csapat támadásaiban is. Biztos, hogy nagyon nehéz lesz beverekednem magam a csapatba, de keményen fogok azért küzdeni, hogy amikor bizalmat kapok, akkor azt jó teljesítménnyel háláljam meg. Szeretném minél gyorsabban felfedezni a várost is, eddig amit láttam belőle, az nagyon tetszett. Bízom benne, hogy májusban magyar bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetek a Vidivel" - nyilatkozta a molvidi.hu-nak Joan Campins.

"Az élet kényszerített rá minket arra, hogy az átigazolási időszak zárulta után igazoljunk egy új hátvédet, hiszen Fiola Attila, valamint rajta kívül a védelemből korábban Mocsi Attila és Tamás Krisztián is kiesett sérülés miatt. Nem izomsérülésekről van szó, bízunk benne, hogy egyikőjük sem hiányzik majd hosszú ideig, de nekünk erre a helyzetre azonnal reagálnunk kellett. Ennek az igazolásnak köszönhetően bővültek Marko Nikolics vezetőedző lehetőségei. Az elmúlt napokban rengeteget dolgoztunk azért, hogy sikerüljön olyan játékost igazolnunk, aki fiatal ugyan, de már rendelkezik felnőtt futballban szerzett tapasztalatokkal is. Sosem könnyű új játékosként a felkészülési időszak után, bajnokság közben csatlakozni, bízunk benne, hogy Joan gyorsan beilleszkedik és felveszi a ritmust. Sok sikert kívánok neki itt a MOL Vidi FC-ben!" - mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

 

forrás: molvidi.hu

ˆhirdetés