Újra Zidane a Real Madrid edzője!

Real Madrid, Zidane
A Real Madrid megállapodott a francia szakemberrel, újra Zinedine Zidane a klub edzője. (fotó: realmadrid.com)
ˆhirdetés

A Real Madrid hivatalosan bejelentette, megállapodtak Zidane-nal

 

 

Zinedine Zidane lesz újra a Real Madrid edzője, a klub hivatalosan bejelentette a megállapodást, ami szerint 2022. június 30-ig ír alá a klubhoz. Vagyis az idény végéig és még további három idény során lehet a francia szakember a klub vezetőedzője.

 

A Real Madrid megköszönte Santiago Solarinak az eddigi munkát és felajánlották, hogy továbbra is a klubnál dolgozzon.

Santiago Solari az idény közben vette át a munkát Julen Lopeteguitól, akit ősszel menesztettek a gyenge eredmények miatt. Solarinak rövid távon sikerült kirángatni a hullámvölgyből a csapatot, de hosszú távon nem sikerült komoly előrelépést elérnie, aminek az lett a vége, hogy a Madrid már kiesett a Bajnokok Ligájából, amit az előző három szezonban megnyertek, a spanyol kupából a Barcelona ütötte ki őket, valamint a bajnokságban 12 pontra nőtt a hátrány.

És itt a lényeg, az utóbbi időszak sikeredzője, Zinedine Zidane ül le újra a kispadra, akivel három Bajnokok Ligája trófeát nyert zsinórban a klub.

Este nyolc órakor sajtótájékoztatót tartanak.

Zidane érkezése viszont várhatóan változásokat is fog jelenteni a kereten belül, a nyár kimondottan izgalmas lesz az átigazolási piacon a Madrid számára is.

ˆhirdetés