Félreértés volt! A Chelsea edzője le akarta cserélni a kapust, de Kepa nem állt kötélnek

ˆhirdetés

A Chelsea edzője és a kapusa között csak félreértés volt, de azért lesz miről beszélgetni a feleknek

 

 

Érdekes jelenetnek lehettünk szemtanúja a Chelsea - Manchester City ligakupa döntőben, mivel Maurizio Sarri le akarta cserélni Kepát, de a kapus nem volt hajlandó lejönni a pályáról, sőt végül maradt a büntetőpárbajra is.

 

A mérkőzés közben megindult a találgatás, mi történhetett. Ennyire nincs már tekintélye az edzőnek a játékosok felé? Ha az edző bejelenti a cserét, akkor azt végre is kell hajtani. Maurizo Sarri enyhén szólva idegesen reagált a jelentre, hiszen nem fogadott szót a játékosa, mikor jelezték neki a cserét, Kepa nem volt hajlandó lejönni a pályáról.

A mérkőzés után Sarri elismerte, félreértés történt, úgy tudta, hogy a játékos sérült és nem tudja folytatni. Már erre lehetett tippelni a képek alapján is, hogy Kepa talán azt mutatja, hogy nincs semmi baj, tudja folytatni a meccset és tud maradni a büntetőpárbajra is.

Érdekes jelenet volt az biztos! Kepa amúgy egy büntetőt fogott, de mégis a Manchester City nyert, mert a Chelsea játékosai két esetben is hibáztak.

 

Frissítés

A mérkőzés után, a Chelsea honlapján is megjelent hosszú nyilatkozatból kiderült, Kepa Arrizabalaga megerősítette, félreértés volt a felek között. A mester azt hitte, nem tudja folytatni a mérkőzést sérülés miatt. Volt két-három percnyi zavar, amíg az orvosok eljutottak a padig a hírrel, hogy minden rendben, tovább tud játszani. Kiemelte, el tudja képzelni, hogy kívülről félreérthető volt a helyzet, de esze ágában sem volt ellenezni a mester döntését, csak jelezni akarta, tudja folytatni a játékot, nem kell a csere.

ˆhirdetés