Neymar 200 millió euróért cserében térhet vissza a spanyol bajnokságba

ˆhirdetés

A nyáron visszatérhet a Barcelonához Neymar? A Real Madrid is érdeklődik a brazil iránt, a PSG pedig Mbappé miatt mehet bele az eladásba.

 

 

A spanyol lapok szerint megállapodott egymással a PSG és Neymar is a nyári váltásról, ha kapnak érte 200 millió eurót, akkor elengedik a brazil csillagot, aki 222 millió euróért érkezett a Barcelonától.

 

A pletykák szerint Neymar nem érzi jól magát Párizsban és szeretne visszatérni a Barcelonához. A hírek alapján két változat is van, egyes vezetők nem akarják újra a klubnál látni Neymart, hiszen milyen módon igazolt már el a klubtól?! A másik nézet alapján, pedig a világ egyik legjobb játékosának helye van újra a klubnál és újra összeállhat az MSN.

A Barcelonának 200 millió eurót kellene fizetnie a játékosért, de az is elképzelhető, hogy Ousmane Dembéle is bekerülhet az átigazolásba.

Közben lehetett hallani a Real Madrid érdeklődéséről is, akik Cristiano Ronaldo helyére vinnék a brazil szélsőt. De közben Florentino Perez irányításával a klub komoly stadionátalakítást jelentett be, ami igen sokba fog fájni a Madridnak. Valamint az utóbbi időszakban fiatal játékosokba fektetnek komoly összegeket, olyanokba, akikből rövid időn belül világsztárok válhatnak és mivel fiatalon kerültek a csapathoz, ezért ragaszkodnak is majd a klubhoz.

A Real Madridot ráadásul mostanában Hazarddal hozzák még hírbe, a Chelsea belga világsztárja már többször is jelezte, nagyon szívesen menne a Madridhoz, bár azt is jelezte, akkor is boldog lenne, ha a londoni klubnál maradna.

A beszámolók szerint azért is mehetett bele Neymar eladásába a PSG, mert a számukra mindennél fontosabb, hogy megtartsák Kylian Mbappét, aki igazi vezérré vált. A fiatal francia támadó ráadásul a nyáron meghatározó alakja volt a világbajnokságot nyerő francia válogatottnak, valamint nagy esélyese a 2018-as Aranylabdának is.

Míg a Real Madrdnál, ha választani kellene, akkor valószínűleg éppen a franciát szerződtetnék, mint a brazilt. Bár tény, hogy Neymar jelenleg nagyobb reklámértékkel bír, viszont hosszú távon Mbappé lehet a jobb befektetés.

A PSG-nél ráadásul rezeg a léc a pénzügyi fair-play megszegése miatt is, elképzelhető, hogy rákényszerülnek egyik sztárjuk eladására, és ha választani kellene, akkor inkább Neymart adnák el, akiről rendre olyan hírek jelennek meg, hogy visszavágyik a spanyol bajnokságba. (és ott is várhatóan a Barcelonához)

ˆhirdetés