A Vidi a Chelseahez látogat, elképesztőek a különbségek, de a pályán is kijön?

MOL Vidi, edzés a Chelsea ellen
A Vid a Chelsea otthonában lép páyára csütörtök este. A játékosok a mérkőzésre készülnek. Az Európa Liga csoportban az első mérkőzésen veszített a Vidi, a Chelsea nyerni tudott. fotó: molvidi.hu
ˆhirdetés

A Vidi Európa Liga mérkőzésen látogat a Chelseahez, csütörtök este a londoni sztáralakulat fogadja a magyar bajnoki címvédőt

 

 

A MOL Vidi játékosai és a szurkolói számára is talán a legjobban várt mérkőzések az Európa Ligában a Chelsea elleni meccsek. Egyszerre nehéz, mert toronymagas favorit a Chelsea, de azért meg akarja mindenki mutatni, van esély ellenük így is, mert különben minek mennének oda és könnyű, mert az esélytelenek nyugalmával léphetnek pályára.

 

A Chelsea várhatóan nem a legerősebb csapatával fog a pályára lépni, de az új mester által hozott rendszert valószínűleg már mindannyian kezdik érezni. A Chelsea látványos támadó focit játszik, a Vidi talán a taktikára fel tud készülni, de egyénileg is nagyszerű játékosokkal lesz dolguk.

A Vidi számára a Bate ellen kiderült, az Európa Liga csoportkörében nem rúghatják fel csak úgy a Bajnokok Ligája selejtezők során bevált taktikát. Az esti mérkőzésen kiderül, hogy Nikolics mester visszább veszi megint a csapatot és a biztos védekezés lesz az alap, vagy támadni fognak a játékosai. Mind a kettőnek meg van a hátránya, mivel csak úgy magára húzni a Chelseat nem szabad a Vidinek, a rengeteg támadás pedig gyors kontrákra ad lehetőséget. A sebességbeli különbség pedig a Chelsea mellett van.

Csak egy összehasonlítási alap a két klub között.

A Chelsea kerete 766 millió fontot ér a Transfermarkt adatai szerint, míg a Vidi 14 millió fontot. A Chelsea játékosai több mint 50-szer érnek többet, mint a Vidi játékosai.

Viszont feltartott kézzel nem érdemes pályára lépni és nem is fogja ezt tenni a Vidi.

A mérkőzést a Stamford Bridge-n rendezik.

 

Európa Liga csoportmérkőzés, 2. kör

Chelsea - MOL Vidi FC

Kezdési időpont: 2018.10.04., Csütörtök 21:00

TV: Sport1

ˆhirdetés