Neymar és Pogba is a Barcelona felé tart

Neymar
A brazil válogatott csapatkapitánya a pletykák szerint szívesen visszatérne a Barcelonába. Lehet esélye a visszatérésre?
ˆhirdetés

Neymar visszatérne, Pogbát várják a válogatott társak

 

 

A Barcelonánál nagy mozgás lehet az idény során, hiszen egyelőre főleg a védelemben vannak bajok a sok sérülés miatt, elképzelhető, hogy erősíteni kell a keretet, de folyamatosan téma Neymar és Pogba esete is.

 

A hírek szerint Neymar továbbra sem érzi jól magát a PSG-nél, hiányoznak neki Messiék és a Barcelonában lévő csapattársak.

Ha jobban belegondolunk, akkor Neymarnak a francia bajnokság nem kihívás, nehéz lesz Aranylabdát nyernie a francia bajnokságból, még talán akkor is, ha a PSG véletlenül megnyerné a Bajnokok Ligáját. Neymar többek között azért is igazolt el a Barcelonából, hogy ne Messi mögött legyen, hanem reális esélye legyen az egyéni elismerésekre is. De közben ott van a keretben Kylian Mbappé is, a francia válogatottal világbajnokságot nyerő támadó, aki jelenleg homályosítja Neymar csillogását.

Neymar 222 millió euróért ment a PSG-be, állítólag ennyiért akár vissza is térhet...

De közben ott van a Pogba szál is, Paul Pogba pedig úgy tűnik, nem találja a helyét a Manchester Unitedben, ahol José Mourinhóval nem biztos, hogy nagy az összhang. De láthatjuk, hogy Pogba nem képes egyenletes teljesítményre a klubjában, így egyáltalán nem biztos, hogy mindennek oka José Mourinho. Már a nyáron is volt róla szó, hogy Pogba a Barcelonához kerül, de végül akkor nem sikerült megállapodásra jutni. Valószínűleg a fizetési igénnyel is gondok voltak, de valószínűleg nem csak a játékos kért sokat, hanem a klub is.

A Mail szerint a Barcelonában szereplő francia válogatott játékosok, mint Umtiti, vagy Dembélé, nagyon örülnének Pogba érkezésének. De még Messi és Piqué sem bánná, ha a középpályás a klubhoz csatlakozna, és ha a játékosok hangadói is pártolják a dolgot, akkor bármi megtörténhet...

ˆhirdetés