Nem kizárt, Eden Hazard a Chelseaben fejezi be a pályafutását

ˆhirdetés

Eden Hazard nem zárja ki, hogy pályafutása végéig marad a Chelseaben

 

 

Eden Hazard a Skynak beszélt arról, hogy egyáltalán nem lenne gond a számára, ha a Chelseaben maradhatna a pályafutása végéig.

 

A Chelsea belga támadóját már a nyáron is a Real Madriddal hozták hírbe, de akkor elmaradt az átigazolás. Hazard jelezte, ha menne a Chelseatől, akkor Spanyolországba menne és a Real Madridhoz.

A pletykák nem álltak le, mivel a Madridnál válság van, így Hazard továbbra is az egyik kiszemeltnek számít, még akkor is, ha jelenleg inkább befejező csatárra van szükség. Persze akkor sokat változhat a helyzet, ha nem csak Benzema helyére, hanem Bale helyére is játékost kellene szereznie a spanyol klubnak. Ebben az esetben lenne hely a "belga Messinek" is.

"Befejezhetem a pályafutásom a Chelseanél. Egyáltalán nem lenne probléma. Nagyon boldog vagyok a klubnál, a csapattal. A családom nagyon jól érzi magát itt. Szóval, ha nem megyek Spanyolországba, akkor sincs probléma. Szeretem a szurkolókat, és azt hiszem, hogy a szurkolók is engem."

"Bármi is történik a jövőben, boldog leszek, ez van."

Vagyis Hazard akkor is nagyon elégedett lesz, ha maradhat a pályafutása végéig a Chelseaben, de azt sem bánná, ha kipróbálhatná magát a Real Madridnál.

 

ˆhirdetés