Kepa mentette meg a győzelmet a Chelseanek a Vidi ellen

Chelsea - Vidi, Morata - Willian
A Chelsea Alvaro Morata góljával nyert az Európa Ligában a Vidi ellen. Willian fejjel adta a gólpasszt, Morata nagyszerű mozdulattal piszkált a labdába.
ˆhirdetés

A Vidi megnehezítette a Chelsea játékát, élvezhető focit nyújtott a magyar bajnoki címvédő a Chelsea ellen

 

 

Marko Nikolics megszervezte a Vidi védelmét, az egész csapat jól védekezett, mert a Chelseanek nagyon nehéz dolga volt a Vidi ellen. Természetesen a londoni kékek uralták a mérkőzést, rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de csak négyszer találták el a kaput, abból egyszer gólt lőttek.

 

40 percig a Vidi nem nagyon tudott kijönni a saját kapuja elől, de az első félidő utolsó perceiben jött néhány kontra, Nego látványos cselek után lőtt gyengén Kepa kezébe.

A második félidő is Vidi helyzettel indult, Nego, Nikolov révén megvoltak a lehetőségei a Vidinek is.

Sarri bele is nyúlt a mérkőzésbe, behozta Hazardot Pedro helyére, Barkleyt Loftus-Cheek helyére, és jött is a gól. Hazardtól indult a támadás, Fabregas nagyszerűen emelt Willian fejére, aki tovább csúsztatott Moratának, a spanyol csatár megelőzte Juhászt és kapásból a kapuba lőtt.

A védelemben Juhász Roland nagyot játszott, Morata már-már idegösszeroppanást kapott mellette, de végül egy villanása elég volt a győzelemhez.

Nikolics a bekapott gól után beküldte Kovács Istvánt is, a 77. percben érkező középpályás újabb lendületet adott és a hajrában Kepa óriási bravúrral mentett a lövésénél.

Összességében természetesen a Chelsea megérdemelte a győzelmet, de a Vidi megküzdött a csoport legerősebb csapata ellen, sajnos a vége vereség lett.

 

EURÓPA LIGA, CSOPORTMÉRKŐZÉS, 2. KÖR

Európa Liga Tabella

2018.10.04., Csütörtök 21:00

Chelsea - Vidi 1-0

gólszerző: Morata 70

 

 

ˆhirdetés