Vinicius is bekerült a Real Madrid Espanyol elleni keretébe

Real Madrid busz
A Real Madrid a spanyol bajnokság ötödik fordulójában az Espanyolt fogadja
ˆhirdetés

Julen Lopetegui kihirdette a Real Madrid keretét, a legnagyobb meglepetést a fiatal brazil okozza, a nagy kérdés, este ki játszik a jobb oldali védőként

 

 

A spanyol bajnokság 5. fordulójában a Real Madrid az Espanyolt fogadja a Santiago Bernabeu stadionban.

 

A csapat mestere megnevezte a 20 fős keretét a mérkőzésre

 

Kapusok: Navas, Casilla, Courtois

Védők: Odriozola, Sergio Ramos, Varane, Nacho, Marcelo

Középpályások: Modric, Casemiro, M.Llorente, Asensio, Isco, Ceballos, Valverde

Támadók: Mariano, Benzema, Bale, Lucas Vázquez, Vinicius Jr.

 

Lopetegui a mérkőzés kapcsán tartott sajtótájékoztatón kiemelte a rotálás fontosságát, így meglepetésekre is készülhetnek a szurkolók a kezdővel kapcsolatban. Carvajal sérült, Odriozola bemutatkozhat, de lehet, hogy inkább Nachónak szavaz bizalmat a spanyol mester.

A középpályán is van merítési lehetőség, valamint a Bajnokok Ligája mérkőzésen láthattuk a csereként pályára lépő Marianót, akiről a Bajnokok Ligája mérkőzés előtt nyilatkozta Lopetegui, hogy készen áll a feladatra, akár kezdőként, akár csereként is. Mariano gólját a Roma ellen pedig nehéz lesz elfelejteni.

Az Espanyol elleni keret érdekessége Vinicius. A fiatal brazil csatártól hosszú távon sokat várnak a klubnál, de még szoknia kell a spanyol bajnokságot, meg Európát. A Real Madrid második csapatában nagyszerűen szerepelt, így nem véletlenül került be az Espanyol elleni keretbe. Hogy megkapja-e a lehetőséget, majd este 20:45-kor kiderül.

 

La Liga menetrend, eredmény, tabella

ˆhirdetés