Nikolics: Lazovics évekig magas szinten játszhatott volna

Marko Nikolics, MOL Vidi
Marko Nikolics a MOL Vidi FC Európa Liga sajtótájékoztatóján
ˆhirdetés

A Vidi megtartotta az Európa Liga mérkőzés előtti sajtótájékoztatót

 

A MOL Vidi csütörtök este kezdi meg az Európa Liga csoportmérkőzéseit, a BATE ellen. Szerdán tartották a sajtótájékoztatót, amin a klub edzője beszélt természetesen a rájuk váró mérkőzésről is, de szóba került Danko Lazovics távozása is.

 

Marko Nikolics kiemelte, nem a döntetlenekért küzdenek, nem szórakozni vannak itt, hanem eredményeket akarnak elérni. Ami egyértelműen biztató a szurkolók számára, viszont Danko Lazovics távozása a szakembert is nehezen érintette.

 

"Örülök, hogy itt ülhetek most, képviselve a klubot és a magyar labdarúgást is az Európa Liga csoportkörében, de fontos, hogy teljesítenünk is kell ezen a szinten. Néhány döntetlennel talán felhívnánk magunkra a közvélemény figyelmét, de összességében sokra nem mennénk vele a továbbjutás szempontjából. Nekünk céljaink vannak most és hosszútávon is, nem azért jöttünk, hogy szórakozzunk, hanem hogy eredményeket érjünk el" - mondta többek között a MOL Vidi vezetőedzője, olvasható a molvidi.hu-n.

 

Lazovics távozása miatt szomorú, de tiszteletben tartja a támadó döntését.

"Szomorú vagyok, hogy Danko már nincs velünk, de tiszteletben tartom a döntését, bár úgy vélem, még évekig magas szinten játszhatott volna. Nem az én felelősségem, hogy nyilatkozzak róla, én csak annyit mondhatok, hogy három klubnál is dolgoztam vele, így jól ismerem, nemcsak remek játékos, de remek személyiség is" - nyilatkozta Marko Nikolics.

 

ˆhirdetés