Menesztették a Haladás edzőjét

Haladás, Hipp
Már nem Michal Hipp Szombathelyi Haladás edzője
ˆhirdetés

Már nem Michal Hipp a Haladás edzője, a Kisvárda elleni vereség volt az utolsó csepp

 

A Szombathelyi Haladás szerdán menesztette Michal Hipp vezetőedzőt. A szakember tavaly novemberben érkezett a klubhoz, izgalmas hajrában tartotta bent a csapatot az NB1-ben, viszont az új idényt pocsékul kezdte a csapat.

 

A Haladás Egy győzelem, két döntetlen mellett öt vereséget szenvedett, amivel sereghajtók a bajnokságban. Ráadásul az utóbbi fordulóban 4-1-es vereséget szenvedtek a Kisvárdától.

 

- Sajnos a csapat az utóbbi időben nem úgy szerepelt, ahogy reméltük, ezért a tulajdonosokkal közösen úgy döntöttünk: egy edzőváltás segíthet – mondta Tóth Miklós, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója a haladas.hu-nak. – Szeretnénk, ha a csapat elmozdulna a kiesőhelyről, és biztosan bentmaradna az első osztályban.

- Természetesen nem akarjuk kizárólag a szakmai stáb nyakába varrni az eredménytelenséget. Azt szokták mondani, nem csak a siker, a kudarc is közös. Úgyhogy nekünk, vezetőknek, aztán edzőknek és nem utolsósorban a játékosoknak is megvan a maguk részük az eddigi szereplésben. Hippel megbeszéltük a dolgokat és végül közös megegyezéssel elváltak útjaink.

- Ami a folytatást illeti, több szakemberrel is tárgyalunk, szeretnénk mihamarabb megtalálni Michal Hipp utódját. Addig az edzéseket Desits Szilárd vezeti.

 

fotó: haladas.hu

 

ˆhirdetés