Mariano beköszönt, megérett a nagy feladatra?

Mariano, Real Madrid
Mariano Diaz góllal tért vissza a Real Madridba, nem akármilyen gólt lőtt a Madrid új hetese
ˆhirdetés

Mariano Diaz látványos góllal bizonyította, nem véletlenül tért vissza a Real Madridba

 

 

Mariano Diaz egy évig volt távol a Real Madridtól, a Lyonnál megerősödött, gólokat szerzett és úgy tűnik mély vízbe dobható játékos lett.

 

A nyáron távozott Cristiano Ronaldo a Real Madridból és nagy csatárkeresésbe kezdett a klub, ki tudná helyettesíteni a portugál csillagot, aki az utóbbi évtized legmeghatározóbb játékosa volt a klubban. Ikonikus alakja volt a csapatnak és a 7-es mezt viselte. Sokáig galaktikusokról szóltak a hírek, de végül az utolsó pillanatban megszerezték Mariano Diazt, aki a klub neveltje és csak egy évet volt távol a klubtól. Mikor visszatért, megkapta a 7-es mezt, ami a Real Madridban elképesztő fontosságú.

Mariano közvetlenül Cristiano Ronaldo után kapta meg a számot, előtte Raúl viselte, de a klubvezetésben dolgozó Emilio Butragueno is nagy hatékonysággal lőtte a gólokat ezzel a számmal.

Mariano az AS Roma ellen kapta meg az első perceit a visszatérése óta a Real Madridban és láthatóan nagyon akart, aztán lőtt egy csodálatos gólt.

A kérdés, képes lesz-e felnőni az elődök szintjére és ebben az esetben a Madrid megadja neki az időt a további fejlődéshez, vagy csak ideiglenes megoldásként számol vele a Real Madrid és a nyáron hozni akarnak helyette egy galaktikust.

 

 

ˆhirdetés