A Manchester United két sztárját is vinné a Barcelona

Manchester United, Paul Pogba
Paul Pogba kezd alapemberré válni a Manchester Unitedben. Kaphat olyan ajánlatot, amit érdemes meghallgatnia? A Barcelona és a Juventus is érdeklődik iránta. Képes lehet a Manchester Unitedben kulcsjátékossá válni?
ˆhirdetés

A Barcelona a Manchester United két meghatározó játékosát is szerződtetné

 

 

A Barcelona már a nyáron is vitte volna Paul Pogbát a hírek szerint a Manchester Unitedből, a pletykák továbbra is szárnyra kelnek, mert újra és újra megjelenik egy hír arról, hogy Pogba távozik Manchesterből és a katalánoknál kötne ki.

 

A Mirror szerint Pogba kellene a Barcelonának.

Szerintünk a nyár egyik nagy meglepetése lenne, ha a katalánok Pogbát vinnék a Manchester Unitedből. Pogba szerződése szerint 2021-ig a Manchester United játékosa, vagyis nagyon sokat kellene érte fizetni.

A 25 éves francia válogatott középpályás mintha kezdene vezérként viselkedni jelenlegi klubjában, vagyis, ha sikerülne felépítenie magát végre az angoloknál, akkor nem lesz oka a távozásra.

A nyáron nem csak a Barcelonát, hanem a Juventust is lehetett vele kapcsolatban hallani. Ha a két csapat játékosállományát nézzük, akkor talán a Juventusnak nagyobb szüksége van rá, mint a Barcelonának, ráadásul a Juvénál letöltött évek miatt, jól ismerik egymást a felek.

Pogba nyáron biztosan téma lesz, mivel fiatal, ezért a Barcelonában is hosszú távon tudnának rá számítani, ráadásul éppen most kezd a legjobb korba lépni, vagyis egy kész játékost kapnának a középpályán. A népszerűsége miatt a klubnak marketing szempontokból is érdekes húzás lehet a középpályás szerződtetése.

A Barcelona a Sun szerint kinézte Ander Herrerát is. A spanyol válogatott középpályás szerződése a nyáron lejár a Manchester Unitednél és nem lenne meglepetés, ha távozna. Herrera, ha nem hosszabbít, ingyen igazolhatóvá válik, vagyis januártól csak vele kellene tárgyalni, így egy fokkal egyszerűbb lenne a szerződtetése.

 

ˆhirdetés