A BATE kegyetlenül kihasználta a Vidi két nagy hibáját

Vidi, Kovács
Kovács sokat vállalt megint, de a helyzeteit ő is kihagyta, a Vidi a Ferencváros pályáján szenvedett vereséget a Bate Boriszovtól az Európa Liga csoportmérkőzésén
ˆhirdetés

A Vidi hiába irányította a mérkőzést, a gólokat a BATE játékosai szerezték

 

 

A MOL Vidi FC irányította a mérkőzést, helyzeteket dolgoztak ki Kovácsék, de azok rendre kimaradtak, míg a BATE türelemjátéka meghozta a gyümölcsét, két nagy védelmi megingásból két gólt szereztek.

 

A 27. percben Jasse Tuominen tört be a tizenhatoson belülre, Fiola lemaradt róla, Vinicius nem tudta felvenni vele a versenyt, Tujvel kimozdult, de a finn játékos éles szögből laposan a kapuba lőtt. (0-1)

A Vidi mindent megpróbált az egyenlítésért, de végül pontrúgásból a vendégek szereztek gólt. Stasevich szabadrúgásból ívelt a kapu elé, Filipenko elképesztően egyedül mehetett a labdára és a kapuba fejelt.

A ráadás perceiben Filipovic szabálytalankodott Kováccsal, megkapta a második sárgáját, de a mérkőzést már nem befolyásolta a kiállítás.

A csoport másik mérkőzésén a Chelsea nyert egy góllal.

 

EURÓPA LIGA, CSOPORTMÉRKŐZÉS, 1. KÖR

 

2018.09.20., Csütörtök 18:55

MOL Vidi FC - BATE Borisov 0-2

gólszerzők: Tuominen 27, Filipenko 85

piros: Filipovic 90+5

 

MOL Vidi FC: Tujvel – Fiola (Hodzic, 64.), Juhász R., Vinícius, Stopira – Nego, A. Hadzic, Nikolov (Berecz, 78.) – Kovács I., M. Scsepovics, Milanov (Hangya, 76.)

Vezetőedző: Marko Nikolics

BATE: Scserbickij – Poljakov, Milunovics, Filipenko, Filipovics – Ivanics (Gorgyejcsuk, 67.), D. Baga, Jablonszkij, Dragun, Sztaszevics (Vologyko, 88.) – Touminen (Szkavis, 65.).

Vezetőedző: Alekszej Baga

 

ˆhirdetés