Barcelona - PSV, hibátlanok csatája

ˆhirdetés

A Barcelona és a PSV is jó formában várja a Bajnokok Ligáját

 

 

A Barcelona és a PSV sem hibázott még a bajnokságában, de azért a Bajnokok Ligája egy másik súlycsoport.

 

A Barcelona egyértelmű esélyese a B-csoportnak, még akkor is, ha olyan nagy múlttal rendelkező klub az ellenfél, mint az Inter, vagy olyan, mint a Tottenham, de a PSV-t sem kell leírni, mert meglepetést a hollandok is okozhatnak. Persze ahhoz, hogy a katalánokat legyőzzék, óriási meglepetésre lenne szükség kedd kora este.

 

Ernesto Valverde a sajtótájékoztatón jelezte, meg akarják nyerni a Bajnokok Ligáját, de így van ezzel a többi csapat is, így egy kis hibát sem engedhet meg a csapata.

Ezt erősítette meg Coutinho is, aki szerint nagyon erős csoportban vannak, kicsik a különbségek, így 100%-ot kell nyújtaniuk minden mérkőzésen.

A statisztikák sokat elárulnak azért, a Barcelona az előző szezonban mind az öt hazai Bajnokok Ligája mérkőzését megnyerte és öt éve nem szenvedtek vereséget a Camp Nouban.

A Barcelonának a bajnokságban is nagyon megy, négy győzelemmel, egyedüli százszázalékos csapatként vezetik a bajnokságot, 14-3-as gólaránnyal.

A PSV is jó formában várja az összecsapást, a holland címvédő mind az öt bajnokiját megnyerte, az Ajax előtt vezetik a tabellát. A holland bajnokságban ontják a gólokat 21-3-as gólkülönbséggel rendelkeznek, de azért a Bajnokok Ligája egy másik szint.

A Van Bommel (korábbi Barcelona játékos) vezette társaság Rigo és Thomas nélkül játszik, várható kezdője a Zoet - Angeliño, Viergever, Schwaab, Dumfries - Hendrix, Rosario - Bergwijn, Pereiro, Lozano - De Jong tizenegy lesz, persze a Barcelona ellen, milyen taktikával kezdenek, majd csak este hat óra körül fog kiderülni. A mérkőzés 18:55-kor kezdődik.

 

Bajnokok Ligája menetrend, eredmények, gólszerzők

ˆhirdetés