Agüero, a Manchester City gólrekordere hosszabbított

Agüero hosszabbított
A Manchester City hivatalosan bejelentette a megállapodást, Sergio Agüero 2021. június 30-ig szóló szerződést kötött a klubbal.
ˆhirdetés

Sergio Agüero új szerződést kapott a Manchester Citytől, vagyis a klub gólrekordere tovább emelheti a lécet

 

 

A Manchester City hivatalosan bejelentette a szerződés hosszabbítást, ami szerint Sergio Agüero 2021. június 30-ig lehet a klub játékosa.

 

Az előző megállapodás 2020-ig szólt, így a további egy év azért is érdekes, mert Agüero 2011-ben érkezett az Atletico Madridtól a Manchester Cityhez és tíz évig is a klub játékosa lehet.

"Boldog vagyok a további egy év miatt. Mindig is szerettem volna 10 évig itt lenni, most már hét éve vagyok itt, a szerződés végén 10 év lesz." - mondta Agüero.

"Nagyon örülünk, hogy Sergio hosszabbított a Manchester Cityvel" - mondta Txiki Begiristain, a klub sportigazgatója, majd jelezte, milyen fontos játékosa is a klubnak, mióta 2011-ben ideérkezett és fontos szerepe lesz a további célok elérésében.

"Szerencsések vagyunk, hogy a világ egyik legjobb csatára évek óta nálunk szerepel, biztos vagyok benne, hogy a szurkolók nagy izgatottak lesznek a hosszabbítás hírére."

 

Agüero 299 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben és 204 gólnál jár. Az idény során már öt gólt lőtt és két gólpasszt adott a társaknak.

 

ˆhirdetés