A Real Madrid közleményt tett közre Mbappéról

ˆhirdetés

A Real Madrid közleményben reagált a Kylian Mbappé üzletre

 

 

Az utóbbi időszakban a Real Madrid közleményben reagál az átigazolási pletykákra. Előbb a Neymar pletykát cáfolták, most pedig a Kylian Mbappé féle átigazolást.

 

A klub közleménye igen rövid, cáfolják, hogy megállapodás született volna a Real Madrid, a PSG és Kylian Mbappé között.

Az ok igen egyszerű, azért sem születhetett megállapodás, mert a közlemény szerint a Real Madrid nem tett semmilyen ajánlatot a PSG-nek és a játékosnak sem.

 

Érdekesség, hogy tavaly nyáron Neymart 222 millió euróért igazolta le a PSG a Barcelonától, amivel a brazil lett minden idők legdrágább játékosa. Majd még azon a nyáron bejelentették Kylian Mbappé szerződtetését 180 millió euróért (akkor csak kölcsönben, idén kell majd fizetni a Monaco felé.)

Idén viszont mind a két sztárt hírbe hozták a Real Madriddal. A spanyol klub az utóbbi években nem igazol óriási összegekért játékost, inkább hosszú távon gondolkodik a fiatal játékosokban és időt ad nekik a fejlődésben. Persze mindezt úgy teszik, hogy világsztárok alapozzák a csapat játékát. Amíg Cristiano Ronaldo és Gareth Bale is a keret tagja, addig valószínűleg nem is fognak rekordokat döntő átigazolásokat végrehajtani, a távozásuk esetén már át kell gondolni a helyzetet...

 

ˆhirdetés