A Manchester City szerződtette Mahrezt

Mahrez aláírt a Manchester Cityhez
Riyad Mahrez aláírt a Manchester Cityhez (fotó: mancity.com)
ˆhirdetés

Riyad Mahrez a Manchester Cityhez igazolt

 

 

A Manchester City hivatalosan bejelentette Riyad Mahrez szerződtetését, az algériai válogatott szélső öt évre szóló szerződést kapott.

 

A 27 éves játékos a pletykák szerint 60 millió fontért került a Leicester Citytől a Manchester Cityhez és ez az összeg a teljesítményétől függően még emelkedhet is.

Mahrez a 26-os mezben fog játszani.

Mahrezre főleg a 2016-os bajnoki cím megnyerése során figyelt fel a világ, nagy részese volt abban, hogy a Leicester City mindenki meglepetésére Premier League-t nyert. Mahrez lényegében a győztes idény után távozni szeretett volna, de a Leicester egészen eddig ellenállt az ajánlatoknak. A francia születésű, de algériai válogatott játékos összesen 179 alkalommal lépett pályára a Leicester színeiben és 48 gólt ért el.

A játékos nagyon örül, hogy a Manchester Cityhez igazolhatott, ahol Pep Guardiola irányítása alatt nagyszerű focit játszanak. Az aláírás után megjegyezte, a csapat játékát nézni élvezet. Pep a támadó foci híve, ami a számára is tökéletesen megfelel. A City előző idényében nyújtott teljesítménye pedig elképesztő. Szerinte újraértelmezték az angol focit és ő is részese akar ennek lenni.

Úgy érzi, Pep Guardiola irányítása alatt ő is tovább fog fejlődni.

 

ˆhirdetés