A Bayern nem zárkózik el Thiago Alcantara eladása elől

ˆhirdetés

Thiago Alcantara eladása elől nem zárkózik el a Bayern München, a Barcelona lehet az újabb állomás

 

 

Az AS értesülései szerint a Bayern München nem jelölt meg ugyan eladási árat Thiago Alcantara esetében, viszont nyitottak az eladásra.

 

Thiago már öt éve a Bayern München játékosa, így a további fejlődése érdekében nem lenne meglepetés, ha távozna a bajoroktól.

Több klubbal is hírbe hozták már a spanyol válogatott középpályást, többek között a Real Madriddal és a Barcelonával is.

Thiago a Barcelonától érkezett a Bayernhez 25 millió euróért cserében. A középpályás azért is távozott a katalánoktól, mert több játéklehetőségre vágyott és az akkor még ott focizó Xavi és Iniesta mellett azt nem kapta volna meg. Ráadásul Pep Guardiola hívta és a katalánoknál megszokott tiki-taka szerű játék meghonosításában volt szerepe a klubnál.

Állítólag a Barcelona sincs elzárkózva az átigazolástól, viszont nem csak Thiago szerepel a listán, Frenkie de Jong, Adrien Rabiot és Willian közül kerülhet ki az újabb igazolás. Viszont őket nem nagyon engedi a klubjuk, míg a Barcelona a pletyka szerint nem akar óriási árharcba keveredni, nem akarnak "drámát".

Annak ellenére, hogy a katalánok megszerezték Arthurt, a brazilnak még szoknia kell majd a spanyol bajnokságot, valamint a Barcelonát is. Thiago Alcantara szerződtetésével egy azonnal mélyvízbe dobható játékos érkezne vissza a középpályára.

 

ˆhirdetés