Kovacic szerint az lenne a legjobb, ha klubot váltana

ˆhirdetés

Mateo Kovacic több játéklehetőséget szeretne, ehhez klubot kell váltania

 

 

Mateo Kovacic a Marcának adott interjút, amiből kiderült, hiába élete egyik legsikeresebb három idényén van túl, van benne hiányérzet a kevés játék miatt.

 

Kovacic először kiemelte, többet szeretne játszani, a Real Madridban szeretne többet játszani. Imádja a focit, imád a pályán lenni. Tudja, nehéz kezdőnek lenni a Real Madridban, tisztában van azzal is, hogy nagyon fiatalon érkezett a klubhoz, így megérti a kialakult helyzetet. Viszont éppen ezért úgy gondolja, klubot kell váltania ahhoz, hogy stabil kezdő lehessen egy csapatnál.

Kiemelte, úgy gondolja, hogy a Real Madridban minden játékos fontos, de egy fiatal játékosnak állandóságra van szükség. Ő ennek hiányában nem tudja megmutatni, mire is képes valójában.

Amikor nem játszik, akkor nem boldog.

Viszont tényleg nagyon élvezte a három idényt a klubnál, hiszen hihetetlen csapattársakkal játszhatott együtt és trófeákat nyertek, de nem volt teljesen boldog, hiszen nem tudta olyan mértékben kivenni a részét az elérésükben, mint szerette volna.

Azt elismerte, hogy még nem beszélt Julen Lopeteguivel, nem ismeri, így első körben le kell ülniük beszélni a jövőjéről.

A kevés játék a Real Madridnál sajnos kihatással van a válogatottbeli játékára is, ami miatt nagyon szomorú, ezért is akar klubot váltani. Szerinte még mindig túl fiatal ahhoz, hogy annyi szerepet kapjon a Real Madridban, mint szeretne.

Az Argentína elleni győzelmet hihetetlennek tartja, bár szerinte tényleg nagyon erős csapatuk van, amit azon a mérkőzésen bizonyítottak is. A folytatás ennek ellenére nem lesz egyszerű, mert nagyon erős válogatottak vannak a világbajnokságon.

 

 

ˆhirdetés