A korábbi Barcelona sztár a Real Madridnál köthet ki

ˆhirdetés

Xavi és Iniesta utódjának kiáltották ki, de távozott a Barcelonától, most visszatérhet a spanyol bajnokságba, de a Real Madridhoz

 

 

Érdekes csavart kaphat Thiago Alcantara pályafutása. A spanyol válogatott középpályás nagy valószínűséggel távozni fog a Bayern Münchentől a nyáron, de nem oda, ahova sokan számítottak rá.

 

Korábbi pletyka szinten, egyértelműen felmerült Thiago Alcantara neve a Barcelonánál, hiszen ki ne ismerné jobban a Barcelonát, mint egy saját nevelésű játékos. Ráadásul a Bayern Münchennél további nemzetközi tapasztalattal felvértezve térhetne vissza a katalán fővárosba, ahonnan az idény végén Andres Iniesta is távozott. Vagyis azok a sztárok már mind elmentek a keretből, akik miatt nem tudott játéklehetőséghez jutni a Barcelonánál.

Viszont a Marca értesülése szerint Thiago Alcantara leigazolása felmerült a Real Madridnál is.

Abban az esetben érkezhetne, ha Mateo Kovacic tényleg távozik a klubtól, a horvát középpályás több játéklehetőséget szeretne kapni, de egyelőre folyamatosan kispadra szorul.

Thiago Alcantara szerződtetése viszont nem olcsó dolog, 70 millió euró alatt nem valószínű, hogy a Bayern München elengedné.

Julen Lopetegui jól ismerheti a válogatottból a játékost, viszont mostanában a Real Madrid nem szokott ekkora összeget kiadni egy játékosért sem. Ez persze jelentheti azt is, hogy van rá keret...

 

ˆhirdetés