Gareth Bale nagy idénye lehet a következő

ˆhirdetés

Gareth Bale nagy idényre készülhet a Real Madridnál, már ha marad

 

 

Az egész idény során úgy tűnt, hogy Gareth Bale biztosan távozni fog a Real Madridból. Már a tavalyi idény is rosszul sikerült a sérülések miatt, de sokáig az idei sem alakult jól.

 

Aztán az idény végére megtáltosodott, a Bajnokok Ligája döntőjében pedig elképesztő ollózós gólt szerzett. Ráadásul még messziről is bevette a liverpooli kaput, nagy szerepe volt a zsinórban harmadik Bajnokok Ligája győzelemben.

Bale sokáig szenvedett, hiszen már egy ideje felépült a sérüléséből, de Zinedine Zidane folyamatosan a kispadon hagyta, vagy csak csereként küldte be a pályára. Mondjuk az is lehet, hogy a francia mesternek sokat köszönhet a walesi játékos, mert a rotálásnak köszönhetően, nem sérülten fejezett be egy idényt, végre lesz egy olyan nyári alapozása, amit nem sérülten visz végig, vagy hagy ki sérülés miatt.

Ráadásul nagy bánatára Wales nem jutott ki a világbajnokságra, míg a csapatának nem annyira gond ez, hiszen megint csak egy jó alapozásra készülhet így, ráadásul, ha nem jön össze semmilyen sérülés, akkor kipihenten, élete formájában vághatna neki az új idénynek.

A pletykák szerint Julen Lopetegui, a Real Madrid új vezetőedzője számítana Bale-re, aki éppen abba a korba kerül, amikor a nyakába vehetné a csapatot.

Még, ha Cristiano Ronaldo marad is a klubnál, Bale egyre nagyobb szerepet kaphat.

A pletykák arról szólnak, hogy Bale inkább maradna, mint hogy visszatérjen a Premier League-be, ahova természetesen top csapatok várják. A Manchester United vinné azonnal, ha eladó lenne...

 

 

ˆhirdetés