Frimpong a harmadik nyári igazolása a Fradinak

Frimpong a Fradihoz igazolt
Frimpong a Ferencvárosban folytatja
ˆhirdetés

Abraham Frimpong a Ferencvárosban folytatja

 

 

A Ferencváros bejelentette a ghánai hátvéd, Abraham Akwasi Frimpong szerződtetését. A 25 éves a Fradi harmadik nyári igazolása.

 

A 180 centi magas, jobblábas védő ifista korában az olasz Vicencza játékosa volt, majd 2011-bene került a szerb bajnokságba. A Partizan hívására igazolt Szerbiába, de hamar a Vojvodinánál találta magát. Mivel nem kapott sok játéklehetőséget, ezért 2012-ben a másodosztályban szereplő Napredak játékosa lett. 2016-ban játszott ebben a csapatban, a 2012/13-as szezont megnyerték, ezért a következőben már az első osztályban játszott, majd jött újra a másodosztály, majd rögtön visszajutottak a legjobbak közé.

2017 januárjában, öt év után váltott és jött a Crvena zvezda, ahol a 2017/18-as szezonban bajnoki címet ünnepelhetett. A védő 25 mérkőzésen lépett pályára, sőt, még gólt is szerzett.

Az aláírás után kiemelte, megtisztelő a számára, hogy itt folytathatja a pályafutását. Szeretne hasznos tagja lenni a csapatnak. Elárulta, hogy Paintsiltől informálódott a csapatról, hiszen ő is ghánai labdarúgó.

 

forrás: fradi.hu

ˆhirdetés