Bogdán Ádám új szerepben

Bogdán Ádám
Bogdán Ádám és a Crazy Football
ˆhirdetés

Bogdán Ádám új szerepben tűnt fel egy Crazy Football meccsen

 

Bogdán Ádám új szerepben tűnt fel a Pepsi legújabb kampányában, mely részeként hazai influencerek segítségével újraértelmezték a focit. Mi történt a Crazy Football forgatásán? Őrület volt és senki sem maradt szárazon!

 

A Pepsi a futball elhivatott támogatójaként az idei évben nemcsak a focirajongókat szeretné megszólítani. Ezért a focit ezúttal nem a sport, sokkal inkább a játék és közösségi oldaláról közelíti meg: a foci egy olyan játék, ami összehozza a társaságot egy jó szórakozásra. Nem számít, hogy ki mennyi idős, hogy ismered-e a sport szabályait, csak az a fontos, hogy érezd jól magad, keretek és kötöttségek nélkül. Ebben a szellemben született meg a Crazy Football ötlete, melyben nemcsak, hogy szabályok, de még igazi kapu sincs! Viszont vannak ismert közösségi média véleményvezérek, youtuberek és egy világhírű kapus – Bogdán Ádám – aki a házigazda szerepét töltötte be.

“Tudjátok, hogy mennyire imádok focizni, ez az életem. Labdarúgóként, amit a legjobban szeretek a fociban, az maga a játék! Sokszor van, hogy összejövünk a srácokkal és lemegyünk a pályára rúgni egy párat, mindenféle szabály és kötöttség nélkül, csak azért, hogy együtt legyünk és jól érezzük magunkat.” - mondta Bogdán Ádám.

A házigazdától eltérően, a hazai netes közösség ismert influencerei mit sem sejtve érkeztek meg a forgatás helyszínéül szolgáló ipari területre. Az első csapatot Dazis, Szalay Richárd és Zozokempf alkotta, míg a másodikat Gery, Klaudia és B. Nagy Réka. Előzetesen annyi információt kaptak a forgatás címe mellett, hogy egy focis kihívásban lesz részük, amiben a labda mellett szerepe lesz a festékeknek és lufiknak is, így olyan ruhát hozzanak magukkal, amit nem sajnálnak. A csapattagok bevállalósak voltak, hiszen szinte semmit sem tudtak a várható feladatokról, néhányukat pedig nem feltétlen erről az oldalukról ismerik a követőik. De hamar kiderült, hogy nem csak bevállalósak, még labdaérzékük is van.

Miután felálltak a csapatok, Bogdán Ádám ismertette a feladatokat és a játékszabályt és mutatott néhány trükköt is. A játékosok első teendője az volt, hogy lufikat kék festékkel töltsenek meg, majd ezeket erősítsék fel egy óriási táblára. Ekkor már sejtették, hogy a későbbiekben nem mindennapi kihívással kell szembenézniük.

Ádámtól hamarosan megtudták azt is, hogy labdarúgásokkal kell kidurrantaniuk a táblakapura szerelt lufikat úgy, hogy a kapuban álló ellenfél játékosa minél festékesebb legyen. A lányok és fiúk más-más taktikát folytattak az előkészítés során. A lányok utólag bevallották, hogy nem bíztak saját góllövő képességükben, ezért arra játszottak, hogy minél több festékes lufi legyen a táblán, hogy biztosan eltalálják valamelyiket. A fiús csapat viszont magabiztosabb volt: kevesebb lufit tettek a táblára, de gondoskodtak róla, hogy azokba a lehető legtöbb festék kerüljön.

Ezután minden csapatnak 3*15 perc állt a rendelkezésére, hogy festékkel borítsa be a másikat. A kapuban álló játékosoknak pedig el kellett kapni a feléjük rúgott labdát, akár egy igazi kapusnak. Mondanunk sem kell, elkezdett izzani a levegő, amint Bogdán Ádám a meccs kezdetét jelezte!

Az óvatos kezdés után a játékosok rákaptak a játék ízére. A kivédett próbálkozások után egyre több labda „betalált”, aminek köszönhetően a játékosok egyre csak kékültek. Egyszer csak az egyik játékos kiszúrt néhány tartalék festékes lufit, így a meccs új irányt vett, és ádáz luficsatába csapott át. A „meccsen” Ádám töltötte be a bíró szerepét, aki a résztvevők ruháján lévő festéknyomok alapján döntetlennek nyilvánította a küzdelmet, amit egy közös koccintással ünnepeltek meg a játékosok.

 

Az első Pepsi Crazy Football sikeresen zárult, a játékosok nagyon jól érezték magukat, és könnyen lehet, hogy folytatása is lesz az eseményeknek!

 

ˆhirdetés