Berecz Zsombor és Sós Bence is a Videotonban folytatja

ˆhirdetés

A Vasasból válogatott középpályás, a Debrecentől szélső érkezett a Videotonhoz

 

 

A Videoton hivatalosan is bejelentette Berecz Zsombor és Sós Bence szerződtetését.

 

Berecz a Vasastól érkezett a Videotonhoz, 84 NB1-es mérkőzés van már a háta mögött a fiatal középpályásnak, aki már a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott.

 

„Voltak más megkereséseim, de a Vidi szimpatikus volt, nem mellesleg a bajnokcsapatról szó, tehát nemsokára a Bajnokok Ligájáért tudunk majd harcolni. A kereten belül még inkább a fiatalabb játékosokhoz tartozom, de azért is igazoltam ide, hogy fejlődjek és a válogatottságaim számát is növelni tudjam. Új közegbe kerülve is szeretném megmérettetni magam, úgy gondolom, hogy sikerül majd hamar felvennem a ritmust” - nyilatkozta Berecz Zsombor a vidi.hu-nak.

„Jó üzenetnek tartom, hogy egy fiatal, de már komoly NB I-es tapasztalattal rendelkező, felnőtt válogatott játékost tudtunk szerződtetni. Zsombinak ideális környezet lesz a Vidi ahhoz, hogy még gyorsabban fejlődjön, mint eddig. Tudjuk, hogy komoly verseny volt a játékjogáért Magyarországon és külföldön egyaránt, de éreztük rajta, hogy itt szeretné folytatni és kihívásként éli meg ezt a lehetőséget, biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül a Vidi erőssége lesz. Komoly konkurenciaharc van a posztján, de ez egyértelműen csak a csapat javára válik, az mindenkinek jó, ha már az edzéseken is éles a verseny” - kommentálta az egyszeres válogatott labdarúgó leigazolását a Videoton sportigazgatója, Kovács Zoltán.

 

Sós Bence tizenhét évesen került a Debrecenhez, majd a Mezőkövesdhez került kölcsönbe. 2017-ben már újra a Loki játékosa volt. Sós mögött 43 NB1-es mérkőzés és 5 gól áll.

„Nem volt kérdés számomra, hogy elfogadom a Vidi ajánlatát. A klub által képviselt játékérő és háttér is előrelépés a karrierem szempontjából. Nagyon vonzó volt számomra, hogy megmutathatom magam a nemzetközi porondon is. Várom már a közös munkát, bízom benne, hogy a csapat hasznára tudok válni. Nagyobb lesz a konkurenciám, mint eddig, hiszen olyan játékosok vannak itt, akik már nemzetközi szinten is sok mindent letettek az asztalra, de szeretem a kihívásokat és mindent megteszek majd annak érdekében, hogy helyem legyen a kezdőcsapatban. Az elmúlt napokban nagyon felpörögtek az események, de ez nem ért felkészületlenül, örülök, hogy már a felkészülés elején be tudok csatlakozni a Vidi életébe” - mondta Sós Bence.

„Bencét már régebb óta figyeljük, már akkor is néztük a játékát, amikor a Debrecen kölcsönadta Mezőkövesdre. Nagyon gyors és jó karakterű futballistáról van szó, aki biztosan a Vidiben is idővel meghatározó játékossá válhat. Ha ki tudja magából hozni a maximumot, akkor a válogatott kapuján is dörömbölhet majd. Elsősorban szélsőként bevethető játékosról van szó, leigazolásával tovább nőnek a szakmai stáb taktikai lehetőségei” - nyilatkozta Kovács Zoltán.

 

Mind a két játékos hosszú távú szerződést írt alá a Videotonnal

 

forrás: vidi.hu

ˆhirdetés