Bale játszani akar, nem a pénzről van szó

ˆhirdetés

Gareth Bale ügynöke beszélt kicsit a walesi játékos szándékairól

 

 

Jonathan Barnett, Gareth Bale ügynöke beszélt a játékosról és arról, hogy még beszélnie kell a Real Madriddal a folytatással kapcsolatban.

 

Barnett kiemelte, Bale többet szeretne játszani. Az ügynök úgy gondolja, hogy Bale a világ első három-négy játékosa között van. Egy olyan játékosnak, mint ő, játszania kell. Ez nem a pénzről szól.

Szerinte a Bajnokok Ligájában lőtt gólja megemelte az érdeklődést Bale iránt, de ettől függetlenül is tudja mindenki, mire képes.

Viszont fontos tudni, Bale szeret Spanyolországban élni. Három gyermeke van és mindannyian boldogak Spanyolországban. De majd meglátják, mert játszania kell.

Barnett Arsenal drukkerként megjegyezte, nem bánná, ha az Arsenalban játszana, de ennek annyi esélyt ad, mint hogy ő a holdra menne.

 

Az utóbbi időszakban a Tottenham, a Manchester United és a Chelsea érdeklődését is hallani vele kapcsolatban. A Tottenham valószínűleg nem fog annyit fizetni neki, mint amennyit kérnek érte és amennyit a játékos kérne fizetésként. A Manchester Unitednél viszont állítólag félre tettek annyit pénzt, hogy abból Bale-t le tudnák igazolni, ha a walesi a távozás mellett döntene.

Viszont a Real Madridnál edzőváltás történt, nem tudni még, hogy Lopeteguinak mik a szándékai a walesi szélsővel. Egy biztos, hogy egy egészséges Bale a Real Madrid segítségére tudna lenni...

 

ˆhirdetés