Real Madrid - Girona 6-3 Videó Cristiano Ronaldo mesternégyes

ˆhirdetés

A Real Madrid és a Girona kilenc gólt hozó mérkőzéssel zárta a fordulót, Cristiano Ronaldo négy gólt lőtt!

 

A Real Madrid azzal a tudattal fogadta a Gironát, hogy tudta, az Atletico Madrid bukott, lehet közeledni a második helyre, míg a Valencia nyert, vagyis pontokat kell szerezni, ha vissza akarják kapni a harmadik helyet.

 

A mérkőzést jól is kezdte a hazai csapat, amúgy mind a két oldalon voltak helyzetek, de a vezetést a Real Madrid szerezte meg a 11. percben

Kroos tette középre balról, Cristiano Ronaldo pedig a kapu bal oldalába vágta a labdát, a 22. percben Lucas lőtt egy szabályos gólt, de les miatt elvette a játékvezető.

A 29. percben szögletből betekert labdát fejelt Stuani a kapuba, Navas nem védhette.

A szünetre döntetlennel mentek a felek, majd jött az őrületes második félidő.

A 47. percben Benzema passzolt tökéletesen Ronaldónak, a labda a felső lécről pattant a kapuba.

Az 59. percben szép támadást vezetett a Madrid, Marcelo labdájával indult meg a bal oldalon Benzema, a francia középre tette azt, Cristiano Ronaldo pedig nem kapura fordult, hanem tovább tette a jobb oldalán érkező Lucas Vázqueznek, aki most már nem hibázott.

A 64. percben Benzema nyolc méterről nem tudott kapuba lőni, viszont a kipattanóra Ronaldo csapott le és megszerezte a harmadik gólját. Elsőre annyira nem is örült a találatának, mintha jobban szerette volna, ha Benzemának sikerül betalálnia. Amúgy a francia jól játszott, csak a gólok maradtak el megint...

A 67. percben Stuani megint szépített, egy balról betekert labdát fejelt a kapuba.

Zidane cserélt, bejött Modric és Bale is, majd a 86. percben Modric passzolt, Bale a leshatárról kilépve lőtt a kapuba.

A 88. percben Juanpe is fejelt egy gólt, de erre is volt válasza a Madridnak, Kroos adott nagy labdát Ronaldónak, aki megint betalált. A mérkőzésen a negyedik gólját szerezte!

 

 

LA LIGA, 29. FORDULÓ

2018-03-18 20:45 REAL MADRID
Cristiano Ronaldo 11, 47, 64, 90+1
Lucas Vázquez 59
Bale 86
6-3 GIRONA
Stuani 29, 67
Juanpe 88

 

ˆhirdetés