Real Madrid: Ceballos Rómában köthet ki

ˆhirdetés

Dani Ceballos elképzelhető, hogy a nyáron távozik a Real Madridtól

 

 

A spanyol U21-es válogatott sztárja nem tudta magát beverekedni a Real Madrid kezdőjébe és várhatóan a nyáron távozni fog.

 

Már a télen is lehetett hallani a távozásáról, a Betis szívesen látta volna újra a keretében egykori játékosát, de végül a középpályás maradt Madridban. Viszont továbbra is kevés lehetőséget kap Zidane-tól és egy ilyen képességekkel megáldott játékosnak játszania kell.

Azt nem tudni, hogy tényleg távozik-e Ceballos, de a Corriere Dello Sport értesülése szerint az AS Roma figyeli a játékos körül kialakult helyzetet. Az olasz klub sportigazgatója, Monchi már jó ideje figyeli Ceballost, már a Sevillához is vitte volna állítólag, de most már új munkahelyére csábítaná, nem a Sevillához, hanem a Romához.

A Real Madrid a fiatal játékosait gyakran engedi kölcsönben el, vagy úgy adja el őket, hogy visszavásárlási záradékot köt ki, így elfogadható áron tudja újra leigazolni azt a játékosát, aki sokat fejlődött az új klubjában. Az új klub is jól jár, hiszen több pénzt kap érte, mint amennyiért megvette, míg a Real Madrid is, hiszen azért nem teljesen piaci áron veszi meg a játékost.

 

ˆhirdetés