A Barcelona lefocizta a Chelseat, Messi 100 gólnál jár

ˆhirdetés

A Barcelona látványos játékkal verte a Chelseat és bejutott a legjobb nyolc csapat közé a Bajnokok Ligájában, André Gomest taps fogadta.

 

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján 1-1-es első mérkőzés után várták a felek a mérkőzést. Annak ellenére, hogy a döntetlen a Barcelonának lett volna megfelelő, nem lehetett azt várni a katalánoktól, hogy gólnélküli döntetlenre fognak hajtani.

 

Messi révén már a harmadik percben megszerezték a vezetést, az ide-oda pattogó labda végül Suáreztől került Messi elé, aki jobbról, az alapvonaltól egy méterre, éles szögből lőtt Courtois lábai között a kapuba.

A második gól a 20. percben született, Messi labdájából lőtt Dembélé óriási gólt a jobb felsőbe, Courtois beleért a labdába, de kiütni nem tudta.

És akkor jött a 63. perc, a Chelsea jobb oldala teljesen elcsúszott és Suárez labdájával törhetett a kapura Messi, aki megint Courtois lábai között lőtt a kapuba. A gólja után nem véletlen, hogy ünnepeltette magát, a 100. Bajnokok Ligája találata megérdemli a tapsot.

André Gomes a napokban tett nyilatkozatot, mennyire rosszul érzi magát a pályán, fél az utcára kilépni. Túlságosan kritikus magával kapcsolatban, nem tudja tolerálni a hibáit és már nem élvezi a játékot, olyan érzés a számára, mint aki a pokolba jutott. Szégyelli magát, és az utcára lépni is, mert tart attól, hogy az emberek hogyan néznek rá.

Az őszinte nyilatkozat meghozta az eredményét, a Barcelona drukkerek már nem kifütyülték, hanem őszinte taps fogadta a pályára lépését, amikor a 61. percben a portugál lépett Busquets helyén a pályára. És biztató taps fogadta a megmozdulásait is.

 

A Barcelona elképesztő pontossággal játszott, a lövések többnyire kaput találtak, vagyis Courtoisnak volt dolga rendesen, míg Ter Stegennek azért volt nehéz dolga, mert annak ellenére, hogy sokat próbálkoztak a kékek, csak háromszor találtak kaput.

A Barcelona a visszavágón nyújtott teljesítményének köszönhetően, megérdemelten jutott tovább a legjobb nyolc közé és várhatja a pénteki sorsolást.

 

BL NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

2018.03.14., 20:45 BARCELONA
Messi 3, 63
Dembélé 20
3-0
össz
4-1
CHELSEA

 

 

 

ˆhirdetés