Real Madrid: Megvan a BBC utódja?

ˆhirdetés

Zinedine Zidane nehéz döntés előtt áll, maradjon a régi hármas, vagy a rotálás újra beindulhat

 

 

A Real Madrid klasszikus támadósora a BBC az utóbbi években, hiszen a Bale - Benzema - Cristiano Ronaldo hármas a maga korában a legjobb volt.

 

Viszont az utóbbi időben, eleinte Bale sorozatos sérüléseinek köszönhetően, majd Cristiano Ronaldo új posztja miatt, majd ebből következően Benzema forma hanyatlása miatt is, a BBC felbomlott, vagy már nem a régi. Még akkor sem, ha végre Bale kezd visszatérni a sorozatos sérülésekből, ezért újra lehetőség van összerakni a hármast. Az egyének gyenge formája miatt viszont nem működik jól a BBC.

A fentebb említettek miatt Zidane az idény nagy részében 4-4-2-ben játszatta a csapatot, fontos szerepet adva Iscónak, de a játékmesternek sem fekszik annyira ez a taktika mostanában, így nem csoda, hogy őt is éri kritika.

Viszont látni biztató jeleket a drukkerek számára, Cristiano Ronaldo kezdi megtalálni a góllövő cipőjét. A Bajnokok Ligája mérkőzésekkel eddig sem volt gond, de a bajnokságban nagyon nem ment a portugálnak. Az utóbbi mérkőzések során, már a bajnoki gólok is jönnek, míg kezd összeállni egy újabb hármas, amire talán hosszú távon lehet számítani a Real Madridnál.

A Betis ellen akkor ment igazán a játék, amikor Cristiano Ronaldo mellett ott volt a két lelkes fiatal, Lucas Vázquez a jobb oldalon, míg a balon Marco Asensio érkezett. Vagyis adott a lehetőség, visszatérni a 4-3-3-hoz, amelyben látványosabban és eredményesebben tud focizni a csapat és adott hozzá Bale és Benzema alternatívája Vazquez és Asensio személyében.

A mérkőzés végén Benzema is beállt csereként, érdekes módon, rögtön gólt lőtt, ahogy a két gyors játékos közé került. Bale-nek pedig még magára kell találnia, nincs meccserőnlétben a walesi.

A PSG ellen nehéz döntés előtt lesz Zidane, maradjon a klasszikus BBC, vagy jöhet a fiatalítás egy létfontosságú mérkőzésen is.

 

ˆhirdetés