Isco választ adott, de Pazzini volt a nyerő ember

A Real Madrid megint pontokat veszített, közel volt a győzelem. Pazzini pontot mentett a Levanténak, pedig Isco lehetett volna a nyerő, de az új igazolás elvitte a show-t.

 

Pazzinit az átigazolási időszak hajrájában szerezte meg a Levante, már csak ezért az egy góljáért érdemes volt megszerezniük

 

A Real Madrid a spanyol bajnokság 22. fordulójában a Levantéhoz látogatott és az erősebb valenciai csapat legyőzése után, újabb sikerre számítottak, de a Levante megint lehozta a földre a madridi drukkereket.

 

A Levante a bennmaradásért küzd, a Real Madrid pedig a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyért, mert már ezt kell leírni ebben az idényben a királyiakkal kapcsolatban. A Real Madrid bajnok már nem lehet, de azért a második hely még elérhető, csak nem szabadna ilyen kiszámíthatatlan teljesítményt nyújtaniuk, mint ahogy azt tették a Levante ellen is,  mert az Atletico nem fogja könnyen adni a pontokat.

A Real végig támadta a mérkőzést, a vezetést is megszerezték már a 11. percben Ramos fejesével, de nem sikerült berámolni az újabb gólt, amivel talán el tudták volna dönteni a meccset még az első félidőben. Erre a semmiből jött egy gyors indítás, a 100%-os gólhelyzetnél Navas még védeni tudott, de a kipattanó, Boateng elé került, aki a bal alsóba helyezett.

Döntetlennel mentek a szünetre a felek és a fordítás után meddő fölényben játszott csak a Madrid, ezért a második félidő közepén Zidane cserére szánta el magát. Úgy tűnt nyerő húzás lesz a franciától, Bale helyére küldte be Iscót, aki körül megy a találgatás, ő lesz a vesztese a Madrid magára találásának, a BBC újra épülésének? Isco válaszolt, a 81. percben Benzema adott neki labdát, a játékmester meg védők és kapus közt a hálóba lőtt.

Isco nyerő cserének bizonyult, de végül csak egy pontot nyert vele a Real Madrid, mivel a másik oldalon is voltak jó cserék...

 

Zidane meglepő cserére szánta magát, hiszen leszedte Cristiano Ronaldót a 82. percben, pedig a portugált nem nagyon szokta lecserélni, Ronaldo duzzogott is a kispadon, mikor a kamerák vették, milyen is lehet neki a kispadon…

Cristiano Ronaldo nem érzi jól magát a kispadon, bár a pályán sem... mert a Levante ellen nem ment neki sem...

 

Miközben mindenki azzal volt elfoglalva, milyen lehet Ronaldónak a kispadon, a Levante egyre nagyobb erőket mozgósított az egyenlítésért és sikerült is, mivel a két csere hozta össze a pontot érő gólt. Jason mesteri labdával indította a 77. percben pályára lépő Pazzinit, az olasz válogatott csatár pedig tudja, hogy a Real Madrid ellen nem lehet totojázni, estében a kapuba lőtt a 89. percben. Navas még beleért a labdába, de a hátraszaladó védők nem tudtak menteni, a labda túljutott a gólvonalon.

Kroos helyére még Lucas Vázquez is bejött a 90. percben, a szélső a ráadás perceiben tekert Modric fejére, de a horvát középpályás fejese éppen hogy, de elsuhant a kapufa mellett.

Zidane szerint a korábbi mérkőzéseken a fejekben volt a gond, a Deportivo és a Valencia ellen éles volt a csapat, de közben kiestek a kupából. Nem lehet nem azt gondolni, hogy a csapat már elkezdett tartalékolni a PSG elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre. Hiába mondja Zidane, ő még nem foglalkozik a PSG-vel, viszont mindenki tudja csapaton belül, már csak a Bajnokok Ligája szereplés mentheti meg az idényt. De Zidane állását talán a PSG elleni továbbjutás sem menti meg, ha közben ekkora hullámzásokra képes a csapat, mert olyan ellenfél ellen nem lehet nem koncentrálni, amely képes leigazolni egy Pazzini képességű csatárt…

 

SPANYOL BAJNOKSÁG, 22. FORDULÓ

2018-02-03 20:45 LEVANTE
Boateng 42
Pazzini 89
2-2 REAL MADRID
Sergio Ramos 11
Isco 81

 

 

Sat, 02/03/2018 - 22:41