Zidane Cristiano Ronaldóról és az átigazolásokról

ˆhirdetés

Zidane a Celta Vigo elleni bajnoki előtt beszélt az átigazolásokról és Cristiano Ronaldóról

 

 

A Real Madrid a Celta Vigo elleni bajnokira készül, a mérkőzés előtti szokásos sajtótájékoztatón szóba került Cristiano Ronaldo és az átigazolások is.

 

"Nem tudom elképzelni a Real Madridot Cristiano Ronaldo nélkül. A Real Madrid játékosa és itt akarja befelyezni a pályafutását."

Vagyis várhatóan Cristiano Ronaldo maradni fog a Madridnál és nem igazol a PSG-hez, mint ahogy arról pletykáltak az utóbbi időszakban.

Zidane beszélt a téli átigazolásokról is és kiemelte, nem lát okot arra, hogy télen igazolni kellene a számukra új játékost. Mint mindig, most is azt fejezte ki, hogy elégedett a csapatával.

Sőt érdekesség, állítólag hamarosan Kepa, az Athletic Bilbao kapusa a Real Madrid játékosa lehet, de Zidane kiemelte, ebben a pillanatban nincs szükségük új kapusra. Majd nyáron meglátják, hogy szükségük lesz-e új igazolásra.

Azért nem zárta ki, hogy lesz igazolás, de ebben a pillanatban nem tudja, mi fog történni. Olyan játékosról, aki nem játszik a Real Madridban, nem akar beszélni és tiszteletben tartja a saját játékosait.

 

ˆhirdetés