Tottenham - West Ham 1-1 Bombagólok, Tottenham fölény és döntetlen

ˆhirdetés

A 21. fordulóból az új évre átcsúszó mérkőzésen két gyönyörű gólt és óriási Tottenham fölény láthattunk, de így is egy pontot vitt el a West Ham a Wembleyből

 

 

A mérkőzés előtt lehetett tudni, hogy a Tottenham a mérkőzés esélyese, ennek megfelelően támadólag lépett fel Pochettino csapata, mint amely tényleg küzd a Bajnokok Ligáját érő helyek egyikéért.

 

A West Ham United meg tudta, hogy itt csak akkor érhet el valamit, ha tökéletesen védekezik a csapat és David Moyes nagyszerűen szervezte meg a csapata játékát. A West Hamnél az egy pontnak is örülni kell, hiszen a legfontosabb cél, a bentmaradás kiharcolása és az ilyen top 6-os csapatoktól ellopott pontok még rengeteget érhetnek a végelszámolásnál.

 

A játékot a Tottenham irányította, volt is néhány helyzete a Spursnek, de mégis a vendégek szerezték meg a vezetést a 70. percben. Szinte a semmiből jött a gól, Obiang jó 25-30 méterről lőtt kapura, a jobb felsőbe tartó labdába Lloris csak beleérni tudott, de hárítani nem.

A védő góljára egy támadó válaszolt, a 84. percben Son-t nem támadta senki és ő is jó 25-30 méterről bombázott a kapuba, Adriánnak esélye sem volt védeni, a labda meg elképesztő erővel kötött ki a bal felsőben.

A hajrában a Tottenham mindent megtett a győzelem megszerzéséért is, ritka nagy tűzijátékot rendeztek a ráadás perceiben, de a West Ham játékosai önfeláldozóan vetették magukat a labda útjába és végül ponttal távozhatott Moyes legénysége, míg a Tottenham sajnálhatja az elhullajtott pontokat.

 

PREMIER LEAGUE, 21. FORDULÓ

2018-01-04 21:00 TOTTENHAM
Son 84
1-1 WEST HAM UNITED
Obiang 70

 

 

 

ˆhirdetés