Theo Walcott az Evertonhoz igazolt

Theo Walcott hivatalosan is az Evertonhoz igazolt

 

 

Kedden már beszámoltunk róla, hogy Theo Walcott orvosira érkezett az Evertonhoz, a liverpooli klub szerdán hivatalosan is bejelentette az angol válogatott támadó szerződtetését.

 

Walcott három és fél évre írt alá, vagyis 2021. június 30-ig szerződött az Evertonhoz.

A 28 éves támadó tizenkét évvel ezelőtt igazolt az Arsenalhoz, ahol 396 mérkőzésen lépett pályára az ágyúsok színeiben és 108 gólt szerzett ezeken a mérkőzéseken. Walcott számait jelzi, hogy Wenger irányítása alatt, csak Dennis Bergkamp (277) és Patrick Vierira (276) lépett többször pályára az Arsenal színeiben a Premier League-ben.

Sam Allardyce az átigazolással kapcsolatban kiemelte azt is, Walcott elképesztő tapasztalattal rendelkezik, nem csak a bajnokságban, hanem a bajnokok ligájában is.

Theo Walcott a nyilatkozatában beszélt arról, nagyon ambicíózus, azért igazolt ide, mert segíteni akarja a klubot a következő szintre juttatni. Úgy érzi, az ide érkező játékosokkal együtt sikerülni fog elérni a céljaikat.

Nagyon izgatott, hogy új szakaszba lépett a pályafutása, úgy érzi a számára legmegfelelőbb helyre érkezett.

Az előző szezonban, vagyis a 2016/17-es idényben, Theo volt a harmadik legeredményesebb angol támadó. Csak Harry Kane és Dele Alli, a Tottenham párosa előzte meg őt.

 

Wed, 01/17/2018 - 19:02