A Real Madrid a nyáron kezdhet nagy költekezésbe

A Real Madrid várhatóan a nyári átigazolási időszakban óriási összegeket mozgathat majd meg új játékosok miatt

 

 

A Marca számításai szerint 300 millió eurót is költhet a nyáron a Real Madrid. A fővárosi klub az utóbbi időben nem igazolt galaktikus játékost, az utóbbi években James Rodriguezért fizették a legtöbbet, még 2014-ben adtak a kolumbiai középpályásért 80 millió eurót. James ebben az idényben már a Bayernnél játszik kölcsönben.

 

 

A Real Madrid az utóbbi időben inkább spanyol utánpótlás válogatottakkal erősített, így a bevételeit nem költötte el. Sőt közben szép pénzért adott el olyan játékost, mint Alvaro Morata.

Mivel idén rég nem látott pocsék fél éven vannak túl, ezért szinte mindenki biztos benne, hogy a nyáron jön a költekezés és a csapat átalakítása. Zinedine Zidane egyelőre jelezte, elégedett a csapatával, a télen nem akarja megbontani a mostani keretet.

Viszont a francia mester azzal is tisztában van, hogy az állása a tét, hiszen a bajnokságban már 19 pont a hátrányuk a Barcelona mögött, valamint kiestek már a spanyol kupából is, így csak a Bajnokok Ligája maradt, ahol szépíteni lehet az idényen.

Zidane jelezte is a Leganes elleni fiaskó után, a PSG elleni mérkőzésen az állása is a tét.

Érdekesség, hogy a fő kiszemelt éppen a PSG-től érkezhet, Neymart szeretné megszerezni a Real Madrid. Hiszen benne látják a következő évek top sztárját. Az esetről Robinho is nyilatkozott, a korábbi madridi játékos szerint elképzelhető, hogy Neymar a Real Madridban fog játszani, de nehezíti az átigazolást az, hogy Neymar most írt alá öt évre szóló szerződést a francia klubbal.

Egyes pletykák szerint Neymart egy esetben engedi el a nyáron a PSG, ha megnyerik a Bajnokok Ligáját. Végülis azért hozták a brazilt, hogy végre sikerüljön valami nagyot alkotni nemzetközi szinten is.

Éppen ezért lesz pikáns párharc a PSG és a Real Madrid BL csatája.

A nagy nyári átigazolások során olyan neveket hallani a Madriddal kapcsolatban, mint Harry Kane, Eden Hazard, David De Gea, Thibaut Courtois.

Viszont, ha érkezik a sztárok közül valaki, akkor a Madrid eladni is fog valakit, vagyis nem tisztán költeni fognak csak, hanem bevétel is várható.

 

Sat, 01/27/2018 - 14:51