Manchester United: Mourinho szerződést hosszabbított

Mourinho új szerződést kapott a Manchester Unitedtől

 

 

A Manchester United hivatalosan bejelentette a hosszabbítást, ami szerint José Mourinho 2020. június 30-ig lehet a klub menedzsere.

 

"Nagy megtiszteltetés és büszkeség a számomra, hogy a Manchester United menedzsere lehetek. Szeretnék köszönetet mondani a tulajdonosoknak és Woodward úrnak a kemény munkám és elkötelezettségem elismeréséért. Örülök, hogy úgy érzik és bíznak bennem, hogy én vagyok a megfelelő menedzsere a következő időszakban ennek a nagyszerű klubnak."

Mourinho kiemelte, magasra tették a lécet, de ez természetes, mert ezeket várják el a klubnál.

Megköszönte az eddigi munkát a segítőinek és a játékosoknak, akik nélkül ez az egész nem lehetne lehetséges. Szereti a játékosait és öröm a számára, hogy tudja, további évekig együtt dolgozhat velük.

És természetesen nem tudott elmenni a szurkolók mellett sem, mennyire fontos a támogatásuk és nagyszerű érzés a számára, hogy segítettek abban, hogy gyorsan otthon érezhesse magát itt. Majd újra kiemelte, Manchester United menedzserének lenni, minden nap egy megtiszteltetés és nagyon jól érzi itt magát.

 

José Mourinho az első olyan menedzsere a Manchester Unitednek, amely az első szezonjában trófeát nyert. Tavaly megnyerték az angol ligakupát februárban, majd májusban Európa Liga győzelmet is ünnepelhettek, amivel kiharcolták a Bajnokok Ligája szereplés jogát.

 

Thu, 01/25/2018 - 19:01